Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Barbera d'Alba Maggiur, Cascina Luisin

195,00 kr.

Fra sydvendt mark beliggende 300 moh med ca 90 år gamle stokke. Macereret og gæret på stål i 10 dage uden tilsætning af gær - efterfølgende modnet et år på 40 hl store fade af slavonsk eg.

Sort frugt med aroma af blomme, lakrids, mørk chokolade og nellike. Fyldig i frugten med god dybde og intensitet - mineralsk og lang afslutning.

Bredt anvendelig madvin der matcher fra stegt kylling til braisseret vildt.

Specifikationer
Producent Cascina Luisin, Barbaresco
Vintype Rødvin
Druesort Barbera
Appellation/underområde Barolo
Gemmepotentiale 5-8 år fra høståret
Lagring Store fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 13,5%
Velegnet til Flyvende vildt, Gris, Lam, Løbende vildt, Oksekød
Preorder Nej

Cascina Luisin er grundlagt i 1913 af Luigi Minuto (Luisin betyder "lille Luigi") og ejendommen har været i familiens eje siden da. I dag drives det af Luigis oldebarn Roberto. Ejendommen består af 8 ha vinmark med besiddelser i bl.a. Rabaja og Asili. Nebbiolo er den dominerende druesort, men der dyrkes også Barbera, Dolceto og Arneis. Alt i alt laves der bare ca 30.000 flasker om året!

Produktionen af Nebbiolo er ultra-traditionel efter nogle forsøg med mere moderne metoder. Bl.a. indkøbte man en rotorfermentator, der i dag bruges til Barbera og Dolcetto - ikke til Nebbiolo. M...

Producenten

Cascina Luisin, Barbaresco

Cascina Luisin er grundlagt i 1913 af Luigi Minuto (Luisin betyder "lille Luigi") og ejendommen har været i familiens eje siden da. I dag drives det af Luigis oldebarn Roberto. Ejendommen består af 8 ha vinmark med besiddelser i bl.a. Rabaja og Asili. Nebbiolo er den dominerende druesort, men der dyrkes også Barbera, Dolceto og Arneis. Alt i alt laves der bare ca 30.000 flasker om året!

...
Læs mere