Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Arbois Savagnin, Rijckaert

Fra 240,00 kr
Anmeldelser

Lavet på ren Savagnin fra marker i Savagnin - gæret og modnet på fad i 12 måneder.

Intens duft med noter af hasselnødder, citrus og comté-ost. Fyldig i smagen med høj syre og lang eftersmag.

Særlig vvelegnet til mad med godt brug af smør/fløde. Klarer både fisk, skaldyr og lyst kød som gris eller kylling. Helt perfekt til karakterfulde komælksoste som Beaufort, Comté og Mont d'Or.

Specifikationer
Producent Jean Rijckaert, Jura
Vintype Hvidvin
Druesort Savagnin
Appellation/underområde Arbois
Lagring Små fade
Servering fra
Servering til 10°
Alkohol 13%
Velegnet til Fisk og skaldyr, Fjerkræ, Ost

Det køligere klima i Jura giver vine med en fast, sprød syre og forunderlige strejf af tør sherry, der gør vinene særdeles interessante i mad/vin sammenhænge.

Jean Rijckaert henvendte sig til os og spurgte om vi var interesseret i et samarbejde. Vi faldt for den faste, madvenlige stil! Rijckaert arbejdede tidligere sammen med Guffens på Verget, men han blev træt af Guffens lidt for kommercielle stil både mht. vinifikation og markedsføring og gik sine egne veje. Rijckaert er eksponent for en fast, personlig stil med vægt på koncentration, mineralitet og friskhed, der reflekterer...

Producenten

Jean Rijckaert, Jura

Det køligere klima i Jura giver vine med en fast, sprød syre og forunderlige strejf af tør sherry, der gør vinene særdeles interessante i mad/vin sammenhænge.

Jean Rijckaert henvendte sig til os og spurgte om vi var interesseret i et samarbejde. Vi faldt for den faste, madvenlige stil! Rijckaert arbejdede tidligere sammen med Guffens på Verget, men han blev træt af Guffens lidt for...

Læs mere