Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Arbois Grand Elevage, Rijckaert

295,00 kr.
Anmeldelser

Lavet på 100 % Savagnin fra gamle vinstokke. Høstet i hånden, gæret naturligt på fade og derefter lagret to år på brugte fade med fint bundfald.

Fyldig og intens vin med aromaer af melon, fersken, citrus samt nødder og ristede noter fra lagringen sur lie. Fyldig og dyb i smagen med fasst syre og flot længde.

Klarer kraftigt smagende retter - gerne hvor ost eller fløde spiller en rolle. Fin til retter med svampe.

Specifikationer
Producent Jean Rijckaert, Jura
Vintype Hvidvin
Druesort Savagnin
Anmeldelser badgets Jyllandsposten - 92 P.
Appellation/underområde Arbois
Lagring Store fade
Servering fra 10°
Servering til 12°
Alkohol 13%
Velegnet til Fisk og skaldyr, Fjerkræ, Ost
Preorder Nej

Det køligere klima i Jura giver vine med en fast, sprød syre og forunderlige strejf af tør sherry, der gør vinene særdeles interessante i mad/vin sammenhænge.

Jean Rijckaert henvendte sig til os og spurgte om vi var interesseret i et samarbejde. Vi faldt for den faste, madvenlige stil! Rijckaert arbejdede tidligere sammen med Guffens på Verget, men han blev træt af Guffens lidt for kommercielle stil både mht. vinifikation og markedsføring og gik sine egne veje. Rijckaert er eksponent for en fast, personlig stil med vægt på koncentration, mineralitet og friskhed, der reflekterer...

Producenten

Jean Rijckaert, Jura

Det køligere klima i Jura giver vine med en fast, sprød syre og forunderlige strejf af tør sherry, der gør vinene særdeles interessante i mad/vin sammenhænge.

Jean Rijckaert henvendte sig til os og spurgte om vi var interesseret i et samarbejde. Vi faldt for den faste, madvenlige stil! Rijckaert arbejdede tidligere sammen med Guffens på Verget, men han blev træt af Guffens lidt for...

Læs mere