Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Arbois Chardonnay, Jean Rijckaert

Fra 225,00 kr
Anmeldelser

Lavet på ren Chardonnay fra Jura - nærmere betegnet Arbois. Høstet i hånden og vinificeret uden tilsætning af gær. Vinificeret og lagret på brugte fade.

Fin Chardonnay med let fedme, diskret røgkarakter, hasselnød og citrus. Flot balance mellem fylde og friskhed.

Et fantastisk alternativ til hvid Bourgogne til næsten alle retter, hvor der er smør eller ost i saucen.

Specifikationer
Producent Jean Rijckaert, Jura
Vintype Hvidvin
Druesort Chardonnay
Lagring Små fade
Servering fra
Servering til 10°
Alkohol 13%
Velegnet til Fisk og skaldyr

Det køligere klima i Jura giver vine med en fast, sprød syre og forunderlige strejf af tør sherry, der gør vinene særdeles interessante i mad/vin sammenhænge.

Jean Rijckaert henvendte sig til os og spurgte om vi var interesseret i et samarbejde. Vi faldt for den faste, madvenlige stil! Rijckaert arbejdede tidligere sammen med Guffens på Verget, men han blev træt af Guffens lidt for kommercielle stil både mht. vinifikation og markedsføring og gik sine egne veje. Rijckaert er eksponent for en fast, personlig stil med vægt på koncentration, mineralitet og friskhed, der reflekterer...

Producenten

Jean Rijckaert, Jura

Det køligere klima i Jura giver vine med en fast, sprød syre og forunderlige strejf af tør sherry, der gør vinene særdeles interessante i mad/vin sammenhænge.

Jean Rijckaert henvendte sig til os og spurgte om vi var interesseret i et samarbejde. Vi faldt for den faste, madvenlige stil! Rijckaert arbejdede tidligere sammen med Guffens på Verget, men han blev træt af Guffens lidt for...

Læs mere