Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Châteauneuf-du-Pape Cuvée Tradition, Château Fortia

Fra 280,00 kr

Den oprindelige, Grenache-baserede cuvée fra Château Fortia. Høstet i hånden, vinificeret med 90 % afstilkning. Gæret på ståltank og udblødt i 5 uger. Modnet 18-24 uger på store, brugte fade.

Domineret af røde bær, krydderurter og sød lakrids. Fyldig og fed med bløde tanniner og en lang, varm eftersmag - indbegrebet af Châteauneuf-du-Pape.

Super til juleanden, flot til lam på grill og til kraftige kødretter.

Specifikationer
Producent Chateau Fortia, Chateauneuf-du-Pape
Vintype Rødvin
Druesort Grenache, Mourvèdre, Syrah
Appellation/underområde Châteauneuf-du-Pape
Lagring Store fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 16%
Velegnet til Lam, Løbende vildt, Oksekød

Chateau Fortia producerede allerede vin i starten af det 19. århundrede, men kom for alvor på landkortet i 1919, da Pierre Le Roy overtog ejendommen, og i 1929 var med til at skabe det franske Appellation Controlée system.

Klassisk ejendom, som i mange år blev drevet af Baron Pierre Le Roy. Pierre Le Roy var uddannnet advokat og højt dekoreret krigsveteran, da han kom til Chateauneuf-du-Pape i 1919 og giftede sig med Melle Bernard Le Saint, som ejede Chateau Fortia. Pierre Le Roy blev en slags talsmand for vinbønderne i området, og førte an i kampen for kvalitets vine. Pierre Le ...

Producenten

Chateau Fortia, Chateauneuf-du-Pape

Chateau Fortia producerede allerede vin i starten af det 19. århundrede, men kom for alvor på landkortet i 1919, da Pierre Le Roy overtog ejendommen, og i 1929 var med til at skabe det franske Appellation Controlée system.

Klassisk ejendom, som i mange år blev drevet af Baron Pierre Le Roy. Pierre Le Roy var uddannnet advokat og højt dekoreret krigsveteran, da han kom til Chateauneuf...

Læs mere