Ren Cabernet Sauvignon fra sydøstvendte skråninger på markerne Setz og Lunzerried. Modnet 24 måneder på franske barriques og flasket uden filtrering.
Intense solbær og brombær-aromaer med spicy noter af solbærblad, bagt peberfrugt, nellike og varme krydderier. Saftig og fast i biddet - kompleks og meget lang. Must for Cabernet-fans!
Til det bedste oksekød - gerne på grill.
Specifikationer
Producent
Kollwentz, Burgenland
Vintype
Rødvin
Druesort
Cabernet Sauvignon
Anmeldelser badgets
James Suckling - 95 P.
Lagring
Små fade
Servering fra
15°
Servering til
17°
Alkohol
14%
Velegnet til
Lam, Løbende vildt, Oksekød
Flaskestørrelse
Alm - 0,75l (75 cl)
Preorder
Nej
Det kan nærmest ikke gøres bedre. Andi Kollwentz laver år efter år vine i topklasse i alle kategorier; rødvine, hvidvin og søde vine. Magasinet falstaff kalder ham for østrigsk vins tikæmper, fordi han har perfektioneret alle discipliner og er blandt landets ypperste producenter både med hvidvin, rødvin og søde vine.
I de østrigske vinmagasiner er Kollwentz en af de højest ratede producenter med det resultat at man stort set ikke ser vinene uden for Østrig.
Når sommelieren på en toprestaurant i Østrig skal præsentere sine gæster for noget helt særligt, så er det ofte en v...
Det kan nærmest ikke gøres bedre. Andi Kollwentz laver år efter år vine i topklasse i alle kategorier; rødvine, hvidvin og søde vine. Magasinet falstaff kalder ham for østrigsk vins tikæmper, fordi han har perfektioneret alle discipliner og er blandt landets ypperste producenter både med hvidvin, rødvin og søde vine.
I de østrigske vinmagasiner er Kollwentz en af de højest ratede pro...
Dunkles Rubingranat, violette Reflexe, zarte Randaufhellung. Feine Edelholzwürze, zart nach Kardamom, Nuancen von Cassis und kandierten Veilchen, zart nach Karamell. Saftig, engmaschig, rotbeerige Nuancen, stramme Tan...
Dunkles Rubingranat, violette Reflexe, zarte Randaufhellung. Feine Edelholzwürze, zart nach Kardamom, Nuancen von Cassis und kandierten Veilchen, zart nach Karamell. Saftig, engmaschig, rotbeerige Nuancen, stramme Tannine, schokoladig, ein Hauch von Vanille, gutes Entwicklungspotenzial.
95 p. Jamessuckling.com (årgang 2019)
Deep blackcurrant, blackberry and spicy nose with hints of roasted bell pepper and bitter chocolate. In spite of a stack of tannins, this is crisp on the palate rather than feeling heavy or monumental. Stunning energy...
Deep blackcurrant, blackberry and spicy nose with hints of roasted bell pepper and bitter chocolate. In spite of a stack of tannins, this is crisp on the palate rather than feeling heavy or monumental. Stunning energy on the very ripe yet focused palate. Great aging potential.