


Cabernet Sauvignon 2019, Weingut Kollwentz
Ren Cabernet Sauvignon fra sydøstvendte skråninger på markerne Setz og Lunzerried. Modnet 24 måneder på franske barriques og flasket uden filtrering.
Intense solbær og brombær-aromaer med spicy noter af solbærblad, bagt peberfrugt, nellike og varme krydderier. Saftig og fast i biddet - kompleks og meget lang. Must for Cabernet-fans!
Til det bedste oksekød - gerne på grill.
Producent | Kollwentz, Burgenland |
---|---|
Vintype | Rødvin |
Druesort | Cabernet Sauvignon |
Anmeldelser badgets | James Suckling - 95 P. |
Lagring | Små fade |
Servering fra | 15° |
Servering til | 17° |
Alkohol | 14% |
Velegnet til | Lam, Løbende vildt, Oksekød |
Flaskestørrelse | Alm - 0,75l (75 cl) |
Det kan nærmest ikke gøres bedre. Andi Kollwentz laver år efter år vine i topklasse i alle kategorier; rødvine, hvidvin og søde vine. Magasinet falstaff kalder ham for østrigsk vins tikæmper, fordi han har perfektioneret alle discipliner og er blandt landets ypperste producenter både med hvidvin, rødvin og søde vine.
I de østrigske vinmagasiner er Kollwentz en af de højest ratede producenter med det resultat at man stort set ikke ser vinene uden for Østrig.
Når sommelieren på en toprestaurant i Østrig skal præsentere sine gæster for noget helt særligt, så er det ofte en v...
Kollwentz, Burgenland
Det kan nærmest ikke gøres bedre. Andi Kollwentz laver år efter år vine i topklasse i alle kategorier; rødvine, hvidvin og søde vine. Magasinet falstaff kalder ham for østrigsk vins tikæmper, fordi han har perfektioneret alle discipliner og er blandt landets ypperste producenter både med hvidvin, rødvin og søde vine.
I de østrigske vinmagasiner er Kollwentz en af de højest ratede pro...

Dunkles Rubingranat, violette Reflexe, zarte Randaufhellung. Feine Edelholzwürze, zart nach Kardamom, Nuancen von Cassis und kandierten Veilchen, zart nach Karamell. Saftig, engmaschig, rotbeerige Nuancen, stramme Tannine, schokoladig, ein Hauch von Vanille, gutes Entwicklungspotenzial.
Deep blackcurrant, blackberry and spicy nose with hints of roasted bell pepper and bitter chocolate. In spite of a stack of tannins, this is crisp on the palate rather than feeling heavy or monumental. Stunning energy on the very ripe yet focused palate. Great aging potential.

