Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Saint Joseph le Berceau, Bernard Gripa

Fra 575,00 kr
Anmeldelser

Topvinen fra Gripa på 100 % Syrah fra ejendommens bedst beliggende og ældste stokke med en alder på over 70 år. - hovedsageligt i lieux dit Saint-Joseph. Vinmarkerne er på stejle skråninger med granitholdig jord, hvor der plantes i terrasser. Vinificeret med delvis afstilkning og modnet 12 måneder på barriques - op til 20 % nye.

Intens aroma af brombær, blåbær, peber, modnet kød, sorte oliven, røg og viol. tæt mundfylde med frisk syre og god frugtintensitet og faste tanniner. Meget lang eftersmag. Noget af det bedste der fås fra Saint Joseph!

Strålende madvin - bør gemmes mindst 10 år fra høståret og drikkes til krogmodnet oksekød eller vildt.

Specifikationer
Producent Bernard Gripa, Saint Joseph
Vintype Rødvin
Anmeldelser badgets Vinous - 96 P.
Lagring Store fade
Servering fra 16°
Servering til 18°
Alkohol 14%
Velegnet til Flyvende vildt, Gris, Lam, Løbende vildt, Oksekød

Bernard Gripa er som vinhus grundlagt i 1974. I dag er det sønnen Fabrice, der styrer firmaet, men Bernard er stadig med på sidelinien.

Gripa har adresse i Mauves i den sydlige del af St-Joseph, hvor mange af de bedste producenter har hjemme. Bernard Gripa har i alt 16 ha vinmark i appellationerne Saint Joseph (12,5 ha), hvor de laver to rødvine og to hvidvine, og i Saint Peray (3,5 ha) en for de fleste ukendt hvidvinsappellation, hvor de laver to enkeltmarksvine.

Saint Joseph er måske den mindst kendte appellation i nordrhône. Der er små 1000 ha vinmark, men mange me...

Producenten

Bernard Gripa, Saint Joseph

Bernard Gripa er som vinhus grundlagt i 1974. I dag er det sønnen Fabrice, der styrer firmaet, men Bernard er stadig med på sidelinien.

Gripa har adresse i Mauves i den sydlige del af St-Joseph, hvor mange af de bedste producenter har hjemme. Bernard Gripa har i alt 16 ha vinmark i appellationerne Saint Joseph (12,5 ha), hvor de laver to rødvine og to hvidvine, og i Saint Peray (3,...

Læs mere