100% Blaufränkisch fra Ried Point - en vinmark i Burgenland, der nævnes for sin høje kvalitet helt tilbage i 1570. Jordbunden er kalkholdig sandjord og marken har en perfekt sydlig eksponering. Modnet 30 måneder på franske barriques. Flasket uden filtrering.
Intens moden brombæraroma med pikant spicyness fra fadet. Ekstremt flot og velbalanceret frugt med faste tanniner - meget lang.
Bør gemmes mindst 8 år og serveres til det bedste kød - gerne vildt.
Specifikationer
Producent
Kollwentz, Burgenland
Vintype
Rødvin
Druesort
Blaufränkisch
Anmeldelser badgets
James Suckling - 94 P.
Lagring
Små fade
Servering fra
15°
Servering til
17°
Alkohol
14,5%
Velegnet til
Flyvende vildt, Gris, Lam, Løbende vildt, Oksekød
Flaskestørrelse
Alm - 0,75l (75 cl)
Preorder
Nej
Det kan nærmest ikke gøres bedre. Andi Kollwentz laver år efter år vine i topklasse i alle kategorier; rødvine, hvidvin og søde vine. Magasinet falstaff kalder ham for østrigsk vins tikæmper, fordi han har perfektioneret alle discipliner og er blandt landets ypperste producenter både med hvidvin, rødvin og søde vine.
I de østrigske vinmagasiner er Kollwentz en af de højest ratede producenter med det resultat at man stort set ikke ser vinene uden for Østrig.
Når sommelieren på en toprestaurant i Østrig skal præsentere sine gæster for noget helt særligt, så er det ofte en v...
Det kan nærmest ikke gøres bedre. Andi Kollwentz laver år efter år vine i topklasse i alle kategorier; rødvine, hvidvin og søde vine. Magasinet falstaff kalder ham for østrigsk vins tikæmper, fordi han har perfektioneret alle discipliner og er blandt landets ypperste producenter både med hvidvin, rødvin og søde vine.
I de østrigske vinmagasiner er Kollwentz en af de højest ratede pro...
Lovely nose of violets, red roses with tons of black cherries backing it up. Very succulent and silky, in spite of the substantial, fine tannins. The subtle baking-spice notes expand on the long, refined finish.