Lavet på den traditionelle metode - dvs som i Champagne - af ren Pinot Noir. Modnet på flaske med gærrester i 36 måneder.
Flot, gylden og vellavet sekt med aroma af røde bær og antydning af rugbrød fra lagringen på gærrester.
Velegnet som aperitif og oplagt til fx retter med stegt skaldyr serveret med syrligt tilbehør.
Specifikationer
Producent
Rainer Sauer, Franken
Vintype
Mousserende vin
Druesort
Pinot Noir
Gemmepotentiale
8-12 år fra høståret
Lagring
Stål
Servering fra
8°
Servering til
10°
Alkohol
13,5%
Velegnet til
Fisk og skaldyr
Preorder
Nej
Rainer Sauer er en af områdets førende producenter, og sønnen Daniel er gradvist ved at lægge om til Biodynamisk drift - målet er "moderne vine med traditionelle metoder". Daniel har uddannet sig i Californien og forskellige steder i Europa. Den tyske landbrugsorganisation gav ham prisen for 'Årets unge vinmager' i 2011. Daniel har stået i spidsen for en gennemrenovering af ejendommen, der blev fuldført i 2015. Fra ca. 2020 har generationsskiftet været fuldbyrdet og Daniel er i dag eneejer af ejendommen men far Rainer er stadig med på sidelinien lige som vinhuset har beholdt hans navn. F...
Rainer Sauer er en af områdets førende producenter, og sønnen Daniel er gradvist ved at lægge om til Biodynamisk drift - målet er "moderne vine med traditionelle metoder". Daniel har uddannet sig i Californien og forskellige steder i Europa. Den tyske landbrugsorganisation gav ham prisen for 'Årets unge vinmager' i 2011. Daniel har stået i spidsen for en gennemrenovering af ejendommen, der b...