

Valpolicella Classico, Begali
Lavet på 65 % Corvina, 30 % Rondinella og 5 % øvrige lokale druesorter. Høstet i hånden og vinificeret og lagret på stål.
Frisk og ren Valpolicellavin med aroma domineret af kirsebær, sød lakrids og ymer. Frisk og let vin - drikkevenlig.
Velegnet til lettere retter som pasta eller kylling. God vin til en sommerfest!
Producent | Begali Lorenzo, Valpolicella |
---|---|
Vintype | Rødvin |
Druesort | Corvina, Rondinella |
Lagring | Stål |
Servering fra | 14° |
Servering til | 16° |
Gemmepotentiale fra | 2020 |
Gemmepotentiale til | 2025 |
Alkohol | 12,5% |
Velegnet til | Fjerkræ, Gris |
"If you can name but two producers in Valpolicella (I’m betting they are Dal Forno and Quintarelli), it’s now time to add a third: Lorenzo Begali." The Wine Advocate - Monica Larner
Begali Lorenzo blev anbefalet til os af Federico Scarzello. For ham var Begalis vine uden sammenligning de bedste fra Valpolicella. Ejendommen på 12 ha vinmarker blev grundlagt lige efter anden verdenskrig, Lorenzo Begalis første årgang var 1986 og i dag laves vinene i samarbejde med sønnen Giordano og datteren Tiliana.
Begali er medlem af Amarone Families - en eksklusiv forening...
Begali Lorenzo, Valpolicella
"If you can name but two producers in Valpolicella (I’m betting they are Dal Forno and Quintarelli), it’s now time to add a third: Lorenzo Begali." The Wine Advocate - Monica Larner
Begali Lorenzo blev anbefalet til os af Federico Scarzello. For ham var Begalis vine uden sammenligning de bedste fra Valpolicella. Ejendommen på 12 ha vinmarker blev grundlagt lige efter anden...
