Lavet på 65 % Corvina, 30 % Rondinella og 5 % øvrige lokale druesorter. Høstet i hånden og vinificeret og lagret på stål.
Frisk og ren Valpolicellavin med aroma domineret af kirsebær, sød lakrids og ymer. Frisk og let vin - drikkevenlig.
Velegnet til lettere retter som pasta eller kylling. God vin til en sommerfest!
Specifikationer
Producent
Begali Lorenzo, Valpolicella
Vintype
Rødvin
Druesort
Corvina, Rondinella
Lagring
Stål
Servering fra
14°
Servering til
16°
Alkohol
12,5%
Velegnet til
Fjerkræ, Gris
Preorder
Nej
"If you can name but two producers in Valpolicella (I’m betting they are Dal Forno and Quintarelli), it’s now time to add a third: Lorenzo Begali." The Wine Advocate - Monica Larner
Begali Lorenzo blev anbefalet til os af Federico Scarzello. For ham var Begalis vine uden sammenligning de bedste fra Valpolicella. Ejendommen på 12 ha vinmarker blev grundlagt lige efter anden verdenskrig, Lorenzo Begalis første årgang var 1986 og i dag laves vinene i samarbejde med sønnen Giordano og datteren Tiliana.
Begali er medlem af Amarone Families - en eksklusiv forening...
"If you can name but two producers in Valpolicella (I’m betting they are Dal Forno and Quintarelli), it’s now time to add a third: Lorenzo Begali." The Wine Advocate - Monica Larner
Begali Lorenzo blev anbefalet til os af Federico Scarzello. For ham var Begalis vine uden sammenligning de bedste fra Valpolicella. Ejendommen på 12 ha vinmarker blev grundlagt lige efter anden...