Lolin laver også Bonito på dåse, krogfanget i Biscayen. Bonito har et fint hvidt, fast kød og smager som tun, ligner tun men er ikke tun!
Anset som den bedste "tunfisk" i Nordspanien, både pga. smagen og den fine lyse farve. Mange klasser over supermarkedstun
Flotte, store stykker i olivenolie - 260 gram drænet vægt.
Exceptionel som pintxos i sig selv eller en enkel servering med fx hakkede kapersblade og citron - i salater, til vitello tonnato osv.
Specifikationer
Producent
Lolin ansjoser og fiskekonserves
Land
Spanien
Flaskestørrelse
Madvarer
Preorder
Nej
På anbefaling af den legendariske restaurant El Bulli, har vi fundet den ultimative ansjos i Cantabria hos familiefirmaet Lolin i Castro Urdiales.
Den familieejede fabrik ligger i Castro Urdiales ved den Cantabriske kyst i Nordspanien. Ikke langt fra Bilbao og Pintxos hovedstaden San Sebastian.
Små fiskerbåde går ud fra den pittoreske havn med voldsomme tidevandsbølger. Linefanget hvid tun kaldet Bonito del Norte, Sardiner og ansjoser fiskes fra disse små jollelignende fiskerbåde. På særlige fangst tidspunkter sejles der ud, men kun når fiskene har den helt rette størrels...