Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Trarbacher Hühnerberg Beerenauslese S 2019, Martin Müllen 0,375 l.

1.250,00 kr
Anmeldelser

Beerenauslese fra eHühnerberg-marken høstet ad to omgange - i september og i oktober. Presset over et døgn og gæret til bare 8,5 % alkohol. "S" står for Säure - syre, fordi syreniveauet i denne vin er tordnende højt.

Fantasisk intens, ren og frisk beerenauslese - har næsten karakter som en eiswein. Den intense sødme er balanceret af tårnhøj syre i vinen og indtrykket er vibrerende frugtkarakter af citrus - citron, lime, mandarin og stenfrugt - abrikos, mirabelle og med næten udtørrende mineralitet. Flot, flot vin.

Fortjener den fulde opmærksomhed og kan sagtens drikkes uden noget til. Skal det være, kan den bære intenst søde desserter eller stærke oste. Køb den og lad evt oldebørnene få glæde af den - holder uendeligt

Specifikationer
Producent Martin Müllen, Mosel
Vintype Hvidvin
Druesort Riesling
Anmeldelser badgets James Suckling - 95 P., The wine advocate - 98 P.
Lagring Store fade
Servering fra 10°
Servering til 12°
Alkohol 8,5%
Velegnet til Dessert, Ost
Flaskestørrelse ½ flaske (37,5 cl)

Weingut Martin Müllen kan ikke prale af en århundredelang historie som mange andre topproducenter i Mosel, men til gengæld er der få, der arbejder så ultratraditionelt som man gør hos Martin Müllen.

Martin Müllen har arbejdet for forskellige andre vinproducenter. Han syntes dog der blev større og større afstand mellem, hvordan han gerne ville lave vin, og hvordan han blev bedt om at lave vin. Midt i firserne begyndte Martin at eksperimentere med at lave vin, som han ville have det, med frugt fra under 1 ha samlet set. 

Første årgang med egen etiket var 1991 og i dag r...

Producenten

Martin Müllen, Mosel

Weingut Martin Müllen kan ikke prale af en århundredelang historie som mange andre topproducenter i Mosel, men til gengæld er der få, der arbejder så ultratraditionelt som man gør hos Martin Müllen.

Martin Müllen har arbejdet for forskellige andre vinproducenter. Han syntes dog der blev større og større afstand mellem, hvordan han gerne ville lave vin, og hvordan han blev bedt om a...

Læs mere