Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Steakgaffel - bøffelhorn - Saladini

550,00 kr

Vær opmærksom på, at produktet kan variere ift. produktbilledet, da alle produkter er unikke, og forarbejdet i naturmaterialer.

Specifikationer
Producent Saladini knive
Flaskestørrelse Øvrige service

Saladini knive kommer fra Scarperia, der ligger lige nord for Firenze. Byen har gennem århundreder været kendt som "Knivbyen", da den har været hjem for en række fremragende knivvirksomheder. Allerede i 1400-tallet formulerede de første “Maestri Coltellinai" - knivmestre - deres statutter, der organiserede og beskyttede traditioner og fremgangsmåder for produktion og handel med knive i byen.
Traditionen med fremstilling af knive i Saladini-familien skriver sig tilbage til 1841, da den første Saladini knivmester omtales. 

Leonardo Saladini begyndte i lære hos sin onkel i ...

Producenten

Saladini knive

Saladini knive kommer fra Scarperia, der ligger lige nord for Firenze. Byen har gennem århundreder været kendt som "Knivbyen", da den har været hjem for en række fremragende knivvirksomheder. Allerede i 1400-tallet formulerede de første “Maestri Coltellinai" - knivmestre - deres statutter, der organiserede og beskyttede traditioner og fremgangsmåder for produktion og handel med knive i byen....

Læs mere