Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Scherzo IGT Terre Siciliane, Montecarrubo, Vinding-Diers

Anmeldelser

En Scherzo er en vits. Vinen er lavet til Beethovens Scherzo fra hans tredje symfoni Eroica. Lavet på Merlot med ca 1/3 Cabernet Franc - samme opskrift som der følges på le Pin. Modnet 9 måneder på let brugte fade fra Pomerol.

Intens og elegant solbærduft med noter af sorte kirsebær, blåbær og urter. Fyldig og balanceret - flot kølighed i frugten og meget lang eftersmag.

Til det bedste fuglevildt, til lam med skysauce og til godt kød i det hele taget.

Specifikationer
Producent Montecarrubo, Sicilien
Vintype Rødvin
Druesort Cabernet Franc, Merlot
Lagring Små fade
Servering til 16°
Alkohol 13,5%
Velegnet til Fjerkræ, Flyvende vildt, Lam, Løbende vildt

Montecarrubo er kronen på det værk, der er Peter Vinding-Diers liv med vin. Han har lavet vin i stort set hele verden og er anerkendt for sit banebrydende arbejde med gær.

Det startede i Syd-Afrika. Hans forældre havde stærke forbindelser til mange dele af samfundet - ikke mindst i Frankrig som var deres andet hjem. Men Peter ville ikke være en “fars dreng”, så han startede et sted, hvor han ingen forbindelser havde. Det var svært at få en fod inden for og i sit første job fik han lov at arbejde i vinmarken i løbet af ugen, hvis han ville passe grise i weekenden.

Han ...

Producenten

Montecarrubo, Sicilien

Montecarrubo er kronen på det værk, der er Peter Vinding-Diers liv med vin. Han har lavet vin i stort set hele verden og er anerkendt for sit banebrydende arbejde med gær.

Det startede i Syd-Afrika. Hans forældre havde stærke forbindelser til mange dele af samfundet - ikke mindst i Frankrig som var deres andet hjem. Men Peter ville ikke være en “fars dreng”, så han startede et sted...

Læs mere