

Saint Emilion Grand Cru, Château Haut-Ferrandat
Haut Ferrandat er lavet på 70 % Merlot og 30 % Cabernet Franc. Modnet på barriques - overvejende let brugte.
Intens duft af brombær og solbær med krydrede aromaer fra fadlagring. Fyldig i smagen med faste tanniner.
Til kødretter - okse. lam eller løbende vildt.
Producent | Joseph Janoueix, Bordeaux |
---|---|
Vintype | Rødvin |
Druesort | Cabernet Franc, Merlot |
Appellation/underområde | Saint Emilion |
Lagring | Små fade |
Servering fra | 15° |
Servering til | 17° |
Alkohol | 13,5% |
Velegnet til | Lam, Løbende vildt, Oksekød |
En af de ældste vinfamilier i Libourne-området på højrebredden i Bordeaux. Familiefirmaet ejer adskillige ejendomme - særligt i Pomerol og Saint Emilion. Mange af de enkelte familiemedlemmer, der er en del af firmaet, ejer også selv ejendomme.
Salgsstrategien er lidt anderledes end hos de fleste andre i Bordeaux. I stedet for at handle gennem negocianter på Place de Bordeaux, så har man valgt at have direkte kontakt til sine samarbejdspartnere. Det betyder at der bliver skåret et par dyre led af, når vi sælger vinene fra Janoueix.
Der arbejdes henimod biodynamik - et arbe...
Joseph Janoueix, Bordeaux
En af de ældste vinfamilier i Libourne-området på højrebredden i Bordeaux. Familiefirmaet ejer adskillige ejendomme - særligt i Pomerol og Saint Emilion. Mange af de enkelte familiemedlemmer, der er en del af firmaet, ejer også selv ejendomme.
Salgsstrategien er lidt anderledes end hos de fleste andre i Bordeaux. I stedet for at handle gennem negocianter på Place de Bordeaux, så har ...
