Lavet på Colombard, Ugni Blanc, Sauvignon og Gros Manseng lavet på økologisk dyrkede druer. Vinificeret på stål - ingen fad.
Let, frisk og livlig vin med elementer af grapefrugt, citron og fennikel.
Fin allround vin, der er særlig god til lettere forretter som charcuteri eller til lette fiskeforretter. Også fin som aperitif eller til milde oste.
Specifikationer
Producent
Domaine de Pajot, Gascogne
Vintype
Hvidvin
Druesort
Colombard, Sauvignon Blanc, Trebbiano
Lagring
Stål
Servering fra
8°
Servering til
9°
Alkohol
12,5%
Velegnet til
Fisk og skaldyr
Fin økologisk ejendom i Eauze i Gascogne med godt 30 hektar. Damien Barreau laver både hvidvin, rødvin, armagnac og hasselnødder. Vinene er lavet i en frisk og madvillig stil som giver meget valuta for pengene.
Fin økologisk ejendom i Eauze i Gascogne med godt 30 hektar. Damien Barreau laver både hvidvin, rødvin, armagnac og hasselnødder. Vinene er lavet i en frisk og madvillig stil som giver meget valuta for pengene.