


Quatre Cepages, Domaine de Pajot
Lavet på Colombard, Ugni Blanc, Sauvignon og Gros Manseng lavet på økologisk dyrkede druer. Vinificeret på stål - ingen fad.
Let, frisk og livlig vin med elementer af grapefrugt, citron og fennikel.
Fin allround vin, der er særlig god til lettere forretter som charcuteri eller til lette fiskeforretter. Også fin som aperitif eller til milde oste.
Producent | Domaine de Pajot, Gascogne |
---|---|
Vintype | Hvidvin |
Druesort | Colombard, Sauvignon Blanc, Trebbiano |
Lagring | Stål |
Servering fra | 8° |
Servering til | 9° |
Alkohol | 12,5% |
Velegnet til | Fisk og skaldyr |
Fin økologisk ejendom i Eauze i Gascogne med godt 30 hektar. Damien Barreau laver både hvidvin, rødvin, armagnac og hasselnødder. Vinene er lavet i en frisk og madvillig stil som giver meget valuta for pengene.
Domaine de Pajot, Gascogne
Fin økologisk ejendom i Eauze i Gascogne med godt 30 hektar. Damien Barreau laver både hvidvin, rødvin, armagnac og hasselnødder. Vinene er lavet i en frisk og madvillig stil som giver meget valuta for pengene.
