Quant a soi betyder at stå alene. Det er Vinding-Diers familiens motto. Vinen er lavet som en fejring af indvielsen af egen vinkælder på Montecarrubo. Den skulle have været brugt til en indvielsesfest men det måtte aflyses pga corona. Så nu er vinen til salg.
Lavet på Cabernet Franc blandet med Merlot og Syrah, modnet 9 måneder på let brugte fade fra Pomerol.
Fyldig og intens duft med solmodne solbær, brombær, tobak og urter. Stor og varm smag med lang eftersmag.
Kan bruges til alle former for stegt eller braisseret kød men vil være helt perfekt til fuglevildt med tæt sauce.
Specifikationer
Producent
Montecarrubo, Sicilien
Vintype
Rødvin
Druesort
Cabernet Franc, Merlot, Syrah
Lagring
Små fade
Servering fra
16°
Servering til
18°
Alkohol
15%
Velegnet til
Flyvende vildt, Lam, Løbende vildt, Oksekød
Montecarrubo er kronen på det værk, der er Peter Vinding-Diers liv med vin. Han har lavet vin i stort set hele verden og er anerkendt for sit banebrydende arbejde med gær.
Det startede i Syd-Afrika. Hans forældre havde stærke forbindelser til mange dele af samfundet - ikke mindst i Frankrig som var deres andet hjem. Men Peter ville ikke være en “fars dreng”, så han startede et sted, hvor han ingen forbindelser havde. Det var svært at få en fod inden for og i sit første job fik han lov at arbejde i vinmarken i løbet af ugen, hvis han ville passe grise i weekenden.
Montecarrubo er kronen på det værk, der er Peter Vinding-Diers liv med vin. Han har lavet vin i stort set hele verden og er anerkendt for sit banebrydende arbejde med gær.
Det startede i Syd-Afrika. Hans forældre havde stærke forbindelser til mange dele af samfundet - ikke mindst i Frankrig som var deres andet hjem. Men Peter ville ikke være en “fars dreng”, så han startede et sted...
Elegant, floral duft, violer, kirsebær, fine vaniljetoner fra fad. Meget elegant smag, utrolig balance, rig med lang eftersmag med moden, frisk frugt, viol og nuancer fra fad, der smelter sammen med frugten.