Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Prémices Extra Brut, Domaine Dame Jeanne

Anmeldelser

Lavet på ren Pinot Noir fra 0,8 ha, der ligger 400 moh på La Grande Côte i Molesme i det aller-aller-nordligste Bourgogne - få kilometer fra Champagne. Druerne dyrkes økologisk (endnu ikke certificeret), høstes i hånden og gæres naturligt på ståltank. Vinen filtreres og klares ikke og der bruges næsten ingen svovl. Lavet på den traditionelle metode og modnet 2 år sur lie og degorgeret uden dosage.

Aroma af lime, grape, hindbær og tranebær med let ristede noter. Fin og levende mousse - medium fylde, stor friskhed - let mostet frugtighed og god længde.

Til aperitif, til fisk, til skaldyr, kylling eller cremede oste.

Specifikationer
Producent Domaine Dame Jeanne, Bourgogne
Vintype Mousserende vin
Druesort Pinot Noir
Lagring Stål
Servering fra
Servering til 10°
Alkohol 12%
Velegnet til Fisk og skaldyr, Fjerkræ, Gris

Jeanne Piollot har bobler i blodet. Hun laver Champagne med sin far på Champagne Piollot Père et Fille og med sin mor på Champagne Marie Courtin. Begge Champagne-huse er et familieforetagende, hvor alle hjælper hinanden, så derfor var det naturligt, at Jeanne også skulle have sit eget vinhus. Piollot og Courtin ligger i Côte de Bars i det sydligste Champagne - tættere på Bourgogne end på Reims eller Epernay.

Med de stigende priser på vinmarker i Champagne har Jeanne Piollot etableret sig med marker nogle få km syd for hjembyen Polisot i Molesme, der hører til Bourgogne og er de...

Producenten

Domaine Dame Jeanne, Bourgogne

Jeanne Piollot har bobler i blodet. Hun laver Champagne med sin far på Champagne Piollot Père et Fille og med sin mor på Champagne Marie Courtin. Begge Champagne-huse er et familieforetagende, hvor alle hjælper hinanden, så derfor var det naturligt, at Jeanne også skulle have sit eget vinhus. Piollot og Courtin ligger i Côte de Bars i det sydligste Champagne - tættere på Bourgogne end på Rei...

Læs mere