Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Pinot Noir Omaka Reserve, Saint Clair

225,00 kr.
Anmeldelser

Lavet på 100 % Pinot Noir fra Saint Clairs egne marker i Omaka Valley. Druerne er høstet i hånden - nogle er afstilkede og nogle er vinificeret med stilke. Lagret 10 måneder på barriques af fransk eg - heraf 28 % nye.

Kompleks og intens næse med elementer af solbær, hindbær, kirsebær, vanilie, krydderier og kaffe.
Milde og bløde tanniner understøtter en frisk og fyldig frugtighed med imponerende intensitet og lang, vedvarende eftersmag.

Vinen er med sin elegante og kølige, intense frugt og strukturen fra fadlagringen egnet til mellemfyldige og elegante retter med lam, kalv, vildt eller fjerkræ. Særlig god sammen med intense saucer.

Specifikationer
Producent Saint Clair, Marlborough
Vintype Rødvin
Druesort Pinot Noir
Gemmepotentiale 10-15 år fra høståret
Lagring Små fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 13%
Velegnet til Lam
Preorder Nej

Kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge 2016. Vinmageren Matt Thompson er kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London 2009. Neal Ibbotson fra Saint Clair fremhæver især Marlboroughs meget langsomme, konstante modningsprocess, der giver druerne tid til at opbygge smagselementer frem til høst, som et kvalitetsparameter – der er ikke noget, der bliver forceret frem!
 
Temperaturen i modningsperioden vil typisk ligge på ca. 20° om dagen og ned til 2–3° om natten. Det er kølig-klima v...

Producenten

Saint Clair, Marlborough

Kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge 2016. Vinmageren Matt Thompson er kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London 2009. Neal Ibbotson fra Saint Clair fremhæver især Marlboroughs meget langsomme, konstante modningsprocess, der giver druerne tid til at opbygge smagselementer frem til høst, som e...

Læs mere