Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Pinot Noir Latuffa, Clos des Fous

Anmeldelser

Aromatisk Pinot Noir fra biodynamisk dyrkede marker i Malleco lagret 2 år på brugte fade.Jordbunden er præget af vulkansk aske med små sten - en veldrænet jordbundstype, der giver et naturligt lavt udbytte.

Klassiske aromaer af røde kirsebær og rose suppleret med noter af salvie, mynte sød lakrids. Fløjlsblød i munden med en lang eftersmag - Pedro Parra kalder selv stilen for "funky-punky".

Velegnet til retter med fjerkræ eller flyvende vildt. Har dog rigeligt med intensitet til også at klare lam, gris eller kalv.

Specifikationer
Producent Clos des Fous, Chile
Vintype Rødvin
Druesort Pinot Noir
Lagring Store fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 15%
Velegnet til Flyvende vildt, Lam

Clos des Fous er et resultat af fire venners vision om noget helt nyt fra Chile. Med Pedro Parra i spidsen - Chilensk vins pt. mest indflydelsesrige person - udforskes nye og mere ekstreme terroirs, der gør op med Chilensk vins image som forudsigeligt, upersonligt og kedeligt.

Den nye vinmarksguru i Chile Pedro Parra kaldes ofte "Dr. Terroir" - et navn, han dog selv frabeder sig. Med en Ph.D i terroir fra Institute Agronomique Nationale i Paris er han den eneste terroir-specialist, der arbejder uden for Frankrig, og han har haft en enorm indflydelse på kvalitetsudviklingen i Chil...

Producenten

Clos des Fous, Chile

Clos des Fous er et resultat af fire venners vision om noget helt nyt fra Chile. Med Pedro Parra i spidsen - Chilensk vins pt. mest indflydelsesrige person - udforskes nye og mere ekstreme terroirs, der gør op med Chilensk vins image som forudsigeligt, upersonligt og kedeligt.

Den nye vinmarksguru i Chile Pedro Parra kaldes ofte "Dr. Terroir" - et navn, han dog selv frabeder sig. Med...

Læs mere