Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Pinot Noir Block 14 Doctors Creek, Saint Clair

145,00 kr
195,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 300, - (25.64%) vejl. pris 195
Anmeldelser
100% Pinot Noir fra marken Doctors Creek. Elegant og aromatisk med masser af saftige modne kirsebær, violer, og rød blomme. Blød tanninstruktur med en fin syre balance og en kompleks toasted finish.
 
Vinificeret med 5% hele klaser og lagret på en blanding af 22% nyt fransk fad og ældre franske barriques. Smagt regelmæssigt indtil den rette balance blev opnået ved 11 måneder.

Fin og ren intensitet i frugten, milde tanniner og en god syre gør vinen rigtig fin til mellemfyldige retter med intens smag - lam med rodfrugter, stegt foie gras, grillet tun.
Specifikationer
Producent Saint Clair, Marlborough
Vintype Rødvin
Druesort Pinot Noir
Anmeldelser badgets Jyllandsposten - 5 stjerner, Jyllandsposten - 91 P.
Lagring Små fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 13%
Velegnet til Lam

Kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge 2016. Vinmageren Matt Thompson er kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London 2009. Neal Ibbotson fra Saint Clair fremhæver især Marlboroughs meget langsomme, konstante modningsprocess, der giver druerne tid til at opbygge smagselementer frem til høst, som et kvalitetsparameter – der er ikke noget, der bliver forceret frem!
 
Temperaturen i modningsperioden vil typisk ligge på ca. 20° om dagen og ned til 2–3° om natten. Det er kølig-klima v...

Producenten

Saint Clair, Marlborough

Kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge 2016. Vinmageren Matt Thompson er kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London 2009. Neal Ibbotson fra Saint Clair fremhæver især Marlboroughs meget langsomme, konstante modningsprocess, der giver druerne tid til at opbygge smagselementer frem til høst, som e...

Læs mere