Lavet på ren Brachetto - høstet i hånden. 3 dages maceration hvorefter mosten holdes på 2 graders frost indtil vinen skal bruges. Derefter gæres den ved 16 grader i fem dage. På den måde kan man altid levere vinen så frisklavet som muligt.
Perlende vin med aroma af friske sommerbær, roser og geranium. Frisk med god syre, sødme nok til lettere desserter og fine bobler.
Perfekt til alle sommerens bærdesserter samt kager med bær.
Specifikationer
Producent
Piero Gatti, Piemonte
Vintype
Dessertvin
Druesort
Brachetto
Lagring
Stål
Servering fra
8°
Servering til
10°
Alkohol
6%
Velegnet til
Dessert
Preorder
Nej
Gatti-familien plantede marker i området øst for Alba i starten af 1900-tallet. Som moderne vineri starter Piero Gatti produktionen i 1988 med fokus på de perlende vine på Moscato og Brachetto.
I dag er det datteren Barbara der styrer produktionen. Hun moderniserer løbende produktion i mark og kælder men hele tiden med respekt fra traditionerne fra hendes forældre, bedsteforældre og oldeforældre.
Gatti-familien plantede marker i området øst for Alba i starten af 1900-tallet. Som moderne vineri starter Piero Gatti produktionen i 1988 med fokus på de perlende vine på Moscato og Brachetto.
I dag er det datteren Barbara der styrer produktionen. Hun moderniserer løbende produktion i mark og kælder men hele tiden med respekt fra traditionerne fra hendes forældre, bedsteforældre og oldeforæ...