Den klassiske basilikumpesto som vi kender den stammer fra Ligurien. Her i en fremragende version fra Portofino.
Som sauce til pasta (2/3 portioner); til tilberedning af sandwich eller som dyppelse.
INGREDIENSER og ALLERGENER Olivenolie, BOB genovesisk basilikum (14%), GRANA PADANO BOB (MÆLK, salt, osteløbe, konserveringsmiddel: ÆG), CASHEW NØDDER, ekstra jomfru olivenolie, vegetabilske fibre, salt, pinjekerner, surhedsregulerende middel: mælkesyre, hvidløg, antioxidant: ascorbinsyre, konserveringsmiddel: sorbinsyre. GLUTENFRI. Indeholder: produkter afledt af MÆLK, ÆG og CASHEWNØDDER. Kan indeholde NØDDER og JORDNØDDER. Opbevares på et køligt og tørt sted. Efter åbning opbevares nedkølet (+4°C) og indtages inden for 2/3 dage.
Specifikationer
Producent
Portofino, Ligurien
Land
Italien
Flaskestørrelse
Madvarer
Preorder
Nej
Portofino laver traditionel ligurisk pesto og har udvidet deres produktlinie med bl.a. Karl Johan-svampe, pinjekerner og hasselnødder af højeste kvalitet.
Firmaet ligger i nationalparken Monte di Portofino i den smukke by Santa Margharita Ligure.
Portofino laver traditionel ligurisk pesto og har udvidet deres produktlinie med bl.a. Karl Johan-svampe, pinjekerner og hasselnødder af højeste kvalitet.
Firmaet ligger i nationalparken Monte di Portofino i den smukke by Santa Margharita Ligure.