Lavet på en blanding af Cabernet Sauvignon og Merlot fra en mark på ca 4 ha lige øst for Bordeaux by. Gæret ved lav temperatur med kort udblødning på betontank. Modnet 12 måneder med gærrester i flasken inden degorgement.
Fin, pink farve og små, fine bobler. Frisk aroma af jordbær, ribs og et strejf af abrikos. Tør og frisk med flot balanceret syre, let fedme og behagelig mousse.
Perfekt aperitif til enhver lejlighed - god til mad; kylling, fisk og skaldyr.
Specifikationer
Producent
Chateau Leroy-Beauval, Bordeaux
Vintype
Mousserende vin
Druesort
Cabernet Sauvignon, Merlot
Servering fra
6°
Servering til
8°
Alkohol
12,5%
Velegnet til
Fisk og skaldyr, Fjerkræ
Flaskestørrelse
Alm - 0,75l (75 cl)
Chateau Leroy-Beauval ligger i Cameyrac, en lille by beliggende lige øst for Bordeaux by på vej mod Libourne. Ejendommen er bygget i 1780 og blev i 1970'erne købt af ægteparret Stéphanie og Alexandre Leroy, der har renoveret slottet gennemgribende og har sigtet efter den højest mulige kvalitet i vinproduktionen.
Der er 38 ha vinmark der dyrkes efter økologiske principper med henblik på at blive certificeret efter Terra Vitis-principperne, der går på bæredygtighed både i forhold til miljø, mennesker og kvalitet. Arbejdet mod økologisk certificering startet i 2020.
Chateau Leroy-Beauval ligger i Cameyrac, en lille by beliggende lige øst for Bordeaux by på vej mod Libourne. Ejendommen er bygget i 1780 og blev i 1970'erne købt af ægteparret Stéphanie og Alexandre Leroy, der har renoveret slottet gennemgribende og har sigtet efter den højest mulige kvalitet i vinproduktionen.
Der er 38 ha vinmark der dyrkes efter økologiske principper med henblik ...