Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Meursault-Blagny 1. cru La Piece Sous le Bois, Paul Pernot

Anmeldelser

Lavet på 100 % Chardonnay fra 1. cru la Piece Sous le Bois i Blagny-delen af Meursault. Som navnet antyder (stykket under skoven) er det en højtbeliggende mark - faktisk den højest beliggende 1. cru mark i Meursault. Marken ligger også lige op ad Puligny, så stilen er i den mineralske og friske ende for en Meursault. 

Aroma af bagt pære/æble med citron og grape-confit samt en røget antydning af fad i duften. Ret fyldig i smagen med god friskhed i frugten og en lang, mineralsk afslutning.

Til fisk og skaldyr eller fjerkræ af høj kvalitet.

Specifikationer
Producent Paul Pernot et ses Fils, Bourgogne
Vintype Hvidvin
Druesort Chardonnay
Appellation/underområde Meursault
Lagring Små fade
Servering fra 10°
Servering til 12°
Gemmepotentiale fra 2020
Gemmepotentiale til 2032
Alkohol 13,5%
Velegnet til Fisk og skaldyr, Fjerkræ, Ost

Brødrene Michel & Paul står i dag for driften sammen med Pauls søn Phillipe, og de tre udgør 5. og 6. generation. Domainet ejer mere end 23 hektar, hvoraf langt de fleste ligger indenfor Puligny Montrachet, hvilket gør dem til én af kommunens absolut største jordbesiddere.

Som mange andre steder, er domainet blevet samlet sammen hen ad vejen. Familien arbejdede som negocianter tilbage i tiden, men begyndte selv at opkøbe jord, da priserne var ganske anderledes end i dag.

Den nuværende generation har i tre omgange kunnet købe Grand Cru marker, og samtidig har man en sa...

Producenten

Paul Pernot et ses Fils, Bourgogne

Brødrene Michel & Paul står i dag for driften sammen med Pauls søn Phillipe, og de tre udgør 5. og 6. generation. Domainet ejer mere end 23 hektar, hvoraf langt de fleste ligger indenfor Puligny Montrachet, hvilket gør dem til én af kommunens absolut største jordbesiddere.

Som mange andre steder, er domainet blevet samlet sammen hen ad vejen. Familien arbejdede som negocianter tilb...

Læs mere