Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Malus X - Feminam, Cold Hand Winery, 0,5 l

Fra 350,00 kr

Feminam er en dessertvin som kombinerer æblets mest ekstreme udtryksformer, -varmen fra den brændte Eau de Vie og sødmen fra den frosne æblemost.

Æblerne af sorterne Ingrid Marie, Elstar og jonagold blev presset da de var allermest modne. Den friskpressede blev derefter dybfrosset i et fryserum. Ved optøningen indeholdt den tykke, sukkerholdige most mere end 3 gange så meget sukker, syre og aroma som æblemosten.

Denne sirup blev blandet med vores egen Eau de Vie.

Feminam har en alkoholprocent på 19 % og har opholdt sig 8 måneder på brugte 220 liters hvidvinsfade.

Alkoholindholdet balancerer med den friske syre og masser af æblesødme. Den har en dyb og intens æbleduft og masser af æble-honning-karamel i smagen.

Nyd den som aperitif, til en kop kaffe eller til desserten. Serveringstemp. ca. 10 – 14 grader

Specifikationer
Producent Cold Hand Winery, Randers
Vintype Dessertvin
Lagring Små fade
Servering fra 10°
Servering til 14°
Gemmepotentiale fra 2018
Gemmepotentiale til 2027
Alkohol 19%
Velegnet til Dessert, Ost

Produkterne fra Cold Hand Winery er opstået ud fra ønsket om at levere frugtvin i verdensklasse. Intet mindre.

De vil ikke forsøge at lave vin på druer,da man er meget bedre til det andre steder. Man bruger de nordiske bær og frugter, som netop bliver allerbedst lige her. Sensommerdøgnets temperaturudsving giver nemlig den helt særlige nordiske syreprofil, som er både ren, frisk og guld værd.

De eksperimenterer på livet løs for at finde præcis de toner og noter, som får os tættere på verdens bedste frugtvin. Æbler, pærer, kirsebær, solbær, ribs, rabarber, stikkelsbær,...

Producenten

Cold Hand Winery, Randers

Produkterne fra Cold Hand Winery er opstået ud fra ønsket om at levere frugtvin i verdensklasse. Intet mindre.

De vil ikke forsøge at lave vin på druer,da man er meget bedre til det andre steder. Man bruger de nordiske bær og frugter, som netop bliver allerbedst lige her. Sensommerdøgnets temperaturudsving giver nemlig den helt særlige nordiske syreprofil, som er både ren, frisk og...

Læs mere