Små sardiner i mild olivenolie, også kaldet babysardiner. Fisket fra små fiskerbåde i det Cantabriske hav ud for Castro Urdiales i Nordspanien. Fangsttidspunktet er nøje planlagt så der kun fiskes i denne delikate størrelse.
Serveres fra dåsen som en rustik bistroservering med surdejsbrød og grillet citron. Uundværlig på en Salade Nicoiose og fortræffeligt til en rillette rørt af sardiner, mayonnaise, finthakket kapers og finthakket løg.
Specifikationer
Producent
Lolin ansjoser og fiskekonserves
Land
Spanien
Flaskestørrelse
Madvarer
Preorder
Nej
På anbefaling af den legendariske restaurant El Bulli, har vi fundet den ultimative ansjos i Cantabria hos familiefirmaet Lolin i Castro Urdiales.
Den familieejede fabrik ligger i Castro Urdiales ved den Cantabriske kyst i Nordspanien. Ikke langt fra Bilbao og Pintxos hovedstaden San Sebastian.
Små fiskerbåde går ud fra den pittoreske havn med voldsomme tidevandsbølger. Linefanget hvid tun kaldet Bonito del Norte, Sardiner og ansjoser fiskes fra disse små jollelignende fiskerbåde. På særlige fangst tidspunkter sejles der ud, men kun når fiskene har den helt rette størrels...