- Forsiden
- Shoppen
- Specialiteter
- Karl Johan svampe Extra 40 g. - Portofino


Karl Johan svampe Extra 40 g. - Portofino
Tørrede Karl Johan-svampe af første sortering fra EU. Skiver af hatten og stokken med god tæthed i strukturen - vejer minimum 60 % af produktet før tørring.
Karl Johan er den mest smagfulde, aromatiske og lækre svamp at bruge til madlavning. Skylles og udvandes før brug.
Perfekt til cremet pastasauce, til risotto og i sauce til oksekød, fjerkræ eller vildt - giver en intens og lækker svampesmag.
Brug af tørrede svampe:
Start med at udvande svampene mens der hakkes løg og klargøres.
De tørrede svampe kommes i en stor skål og dækkes med kogende vand i ca. 15 min. De tages op, vrides og tilsættes risottoen. Vandet har nu en dejlig smag af svampe og kan bruges i risottoen, for at udbygge smagen yderligere.
Vær opmærksom på at der kan være småsten i bunden af skålen.
Opbevares tørt.
Producent | Portofino, Ligurien |
---|---|
Land | Italien |
Flaskestørrelse | Special |
Portofino laver traditionel ligurisk pesto og har udvidet deres produktlinie med bl.a. Karl Johan-svampe, pinjekerner og hasselnødder af højeste kvalitet.
Firmaet ligger i nationalparken Monte di Portofino i den smukke by Santa Margharita Ligure.
Portofino, Ligurien
Portofino laver traditionel ligurisk pesto og har udvidet deres produktlinie med bl.a. Karl Johan-svampe, pinjekerner og hasselnødder af højeste kvalitet.
Firmaet ligger i nationalparken Monte di Portofino i den smukke by Santa Margharita Ligure.
