Udvalgte blade fra kapersplanten - syltede i eddike og havsalt og konserverede i extra jomfruolivenolie.
Bladene er aromatiske i smagen med en god balance mellem syrlighed, salt og smagsintensitet - og så ser de flotte ud på tallerkenen.
Til alle former for fiskeretter, i salater eller finthakkede i dressinger. Prøv at dybstege bladene i tempuradej.
Specifikationer
Producent
Kapers - La Nicchia, Pantelleria
Land
Italien
Flaskestørrelse
Madvarer
Preorder
Nej
Der er kapers og så er der kapers fra Pantelleria. Pantelleria er en lillebitte ø, der ligger ca. midtvejs mellem Sicilien og Tunesien - faktisk tættere på Tunesien. Kapers fra Pantelleria er anerkendt som verdens bedste, og de har siden 1996 haft IGP-status.
Kapers er saltede blomsterknopper fra kapersbusken, der bliver ca 50 cm høj og vokser i klipperevner tæt ved havet. Blomsterknopperne høstes i hånden tidligt inden den i øvrigt meget smukke blomst springer ud - der høstes på den samme busk over 8-10 dage mellem slutningen af maj og starten af september. Kapersknopperne lag...
Der er kapers og så er der kapers fra Pantelleria. Pantelleria er en lillebitte ø, der ligger ca. midtvejs mellem Sicilien og Tunesien - faktisk tættere på Tunesien. Kapers fra Pantelleria er anerkendt som verdens bedste, og de har siden 1996 haft IGP-status.
Kapers er saltede blomsterknopper fra kapersbusken, der bliver ca 50 cm høj og vokser i klipperevner tæt ved havet. Blomster...