Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Il Carrubo, Montecarrubo, Sicilien

Anmeldelser

Lavet på Syrah blandet med Merlot. Modnet 9 måneder på let brugte fade fra Pomerol.

Tæt brombærfrugt med elementer af blåbær og animalske noter af stegt kød. Fyldig i smagen med en frisk og lang eftersmag.

Til okse, lam eller vildt.

Specifikationer
Producent Montecarrubo, Sicilien
Vintype Rødvin
Druesort Merlot, Syrah
Lagring Små fade
Servering fra 16°
Servering til 18°
Alkohol 14%
Velegnet til Lam, Løbende vildt, Oksekød

Montecarrubo er kronen på det værk, der er Peter Vinding-Diers liv med vin. Han har lavet vin i stort set hele verden og er anerkendt for sit banebrydende arbejde med gær.

Det startede i Syd-Afrika. Hans forældre havde stærke forbindelser til mange dele af samfundet - ikke mindst i Frankrig som var deres andet hjem. Men Peter ville ikke være en “fars dreng”, så han startede et sted, hvor han ingen forbindelser havde. Det var svært at få en fod inden for og i sit første job fik han lov at arbejde i vinmarken i løbet af ugen, hvis han ville passe grise i weekenden.

Han ...

Producenten

Montecarrubo, Sicilien

Montecarrubo er kronen på det værk, der er Peter Vinding-Diers liv med vin. Han har lavet vin i stort set hele verden og er anerkendt for sit banebrydende arbejde med gær.

Det startede i Syd-Afrika. Hans forældre havde stærke forbindelser til mange dele af samfundet - ikke mindst i Frankrig som var deres andet hjem. Men Peter ville ikke være en “fars dreng”, så han startede et sted...

Læs mere