

Il Carrubo, Montecarrubo, Sicilien
Lavet på Syrah blandet med Merlot. Modnet 9 måneder på let brugte fade fra Pomerol.
Tæt brombærfrugt med elementer af blåbær og animalske noter af stegt kød. Fyldig i smagen med en frisk og lang eftersmag.
Til okse, lam eller vildt.
Producent | Montecarrubo, Sicilien |
---|---|
Vintype | Rødvin |
Druesort | Merlot, Syrah |
Lagring | Små fade |
Servering fra | 16° |
Servering til | 18° |
Alkohol | 14% |
Velegnet til | Lam, Løbende vildt, Oksekød |
Montecarrubo er kronen på det værk, der er Peter Vinding-Diers liv med vin. Han har lavet vin i stort set hele verden og er anerkendt for sit banebrydende arbejde med gær.
Det startede i Syd-Afrika. Hans forældre havde stærke forbindelser til mange dele af samfundet - ikke mindst i Frankrig som var deres andet hjem. Men Peter ville ikke være en “fars dreng”, så han startede et sted, hvor han ingen forbindelser havde. Det var svært at få en fod inden for og i sit første job fik han lov at arbejde i vinmarken i løbet af ugen, hvis han ville passe grise i weekenden.
Han ...
Montecarrubo, Sicilien
Montecarrubo er kronen på det værk, der er Peter Vinding-Diers liv med vin. Han har lavet vin i stort set hele verden og er anerkendt for sit banebrydende arbejde med gær.
Det startede i Syd-Afrika. Hans forældre havde stærke forbindelser til mange dele af samfundet - ikke mindst i Frankrig som var deres andet hjem. Men Peter ville ikke være en “fars dreng”, så han startede et sted...

Impenetrable deep violet crimson. Dark fruit spiked with earthy, minerally notes and cinnamon bark, and a clearly noticeable note of Moroccan leather shouting 'Syrah!'. Precise and focused forest fruit and sour-cherry palate with a long, vibrant vein of acidity running through the fruit. The tannins on the finish resemble crushed stones. - Walter Speller


