Lavet på 100% Grolleau dyrket økologisk, høstet i hånden og sorteret grundigt både i mark og kælder. Afstilket og gæret naturligt efter en koldmaceration for at udtrække mest mulig aroma. Macereret 28 dage med et par overpumpninger i starten. Modnet 7 måneder på stål inden flaskning.
Dejlig bæraroma af sorte kirsebær, hindbær, solbær samt sort peber og en anelse peberfrugt. Frugtig og letdrikkelig med frisk syre og mild tannin. Let spicy afslutning.
God til charcuterie eller paté, til kylling eller gris og til kød eller fjerkræ på grill med enkelt tilbehør.
Specifikationer
Producent
Château du Breuil, Loire
Vintype
Rødvin
Appellation/underområde
Anjou
Gemmepotentiale
0-3 år fra høståret
Lagring
Stål
Servering fra
14°
Servering til
16°
Alkohol
13,5%
Velegnet til
Fjerkræ, Flyvende vildt, Gris, Lam
Flaskestørrelse
Alm - 0,75l (75 cl)
Preorder
Nej
Château du Breuil er bygget i 1822 på højre bred af floden Layons - en biflod til Loire. Her har man dyrket Chenin Blanc siden det niende århundrede og lavet nogle af verdens største tørre og søde hvidvine.
Beliggenheden ca 20 minutter syd for Angers giver et klima midt mellem kyst og kontinentalklima. Det giver perfekte forhold i sensommeren med morgentåge og sol om dagen for ædel råddenskab der skaber store, søde vine i Coteaux de Layon, Bonnezeaux og Quartz de Chaume.
I 2006 blev Château du Breuil købt af forretningsmanden og vinelskeren Michel Petitbois der ønsker og...
Château du Breuil er bygget i 1822 på højre bred af floden Layons - en biflod til Loire. Her har man dyrket Chenin Blanc siden det niende århundrede og lavet nogle af verdens største tørre og søde hvidvine.
Beliggenheden ca 20 minutter syd for Angers giver et klima midt mellem kyst og kontinentalklima. Det giver perfekte forhold i sensommeren med morgentåge og sol om dagen for ædel ...