Trofie Genovesi er den traditionelle pastaform til Pesto Genovesi - et af Liguriens vigtigste bidrag til gastronomien.
Håndlavede i den smukke by Portofino af italiensk durumhvede.
Koges i rigeligt saltet vand i 18 minutter. Hæld vandet fra - på nær en lille smule - og bland pastaen med klassisk pesto, rød pesto, valnøddesauce eller svampesauce.
Specifikationer
Producent
Portofino, Ligurien
Land
Italien
Flaskestørrelse
Madvarer
Preorder
Nej
Portofino laver traditionel ligurisk pesto og har udvidet deres produktlinie med bl.a. Karl Johan-svampe, pinjekerner og hasselnødder af højeste kvalitet.
Firmaet ligger i nationalparken Monte di Portofino i den smukke by Santa Margharita Ligure.
Portofino laver traditionel ligurisk pesto og har udvidet deres produktlinie med bl.a. Karl Johan-svampe, pinjekerner og hasselnødder af højeste kvalitet.
Firmaet ligger i nationalparken Monte di Portofino i den smukke by Santa Margharita Ligure.