Tørrede Karl Johan-svampe af første sortering fra EU. Skiver af hatten og stokken med god tæthed i strukturen - vejer minimum 60 % af produktet før tørring. Karl Johan er den mest smagfulde, aromatiske og lækre svamp at bruge til madlavning. Skylles og udvandes før brug. Perfekt til cremet pastasauce, til risotto og i sauce til oksekød, fjerkræ eller vildt - giver en intens og lækker svampesmag.
Brug af tørrede svampe: Start med at udvande svampene mens der hakkes løg og klargøres. De tørrede svampe kommes i en stor skål og dækkes med kogende vand i ca. 15 min. De tages op, vrides og tilsættes risottoen. Vandet har nu en dejlig smag af svampe og kan bruges i risottoen, for at udbygge smagen yderligere. Vær opmærksom på at der kan være småsten i bunden af skålen.
Opbevares tørt.
Specifikationer
Producent
Portofino, Ligurien
Land
Italien
Flaskestørrelse
Special
Preorder
Nej
Portofino laver traditionel ligurisk pesto og har udvidet deres produktlinie med bl.a. Karl Johan-svampe, pinjekerner og hasselnødder af højeste kvalitet.
Firmaet ligger i nationalparken Monte di Portofino i den smukke by Santa Margharita Ligure.
Portofino laver traditionel ligurisk pesto og har udvidet deres produktlinie med bl.a. Karl Johan-svampe, pinjekerner og hasselnødder af højeste kvalitet.
Firmaet ligger i nationalparken Monte di Portofino i den smukke by Santa Margharita Ligure.