Ægte Balsamico Tradizionale di Modena PDO lagret udelukkende på fade af Enebærtræ i minimum 25 år.
Det er helt unikt for Aceteia del Cristo at lave traditionelle balsamicoer lagret på fade af en enkelt sort.
Enebærtræet giver en mere krydret note, der egner sig godt til vildt og stegt kød.
Ægte balsamico er den mirakuløse harmoni mellem den koncentrerede eddike i fadet, tiden og producentens personlige fingeraftryk.
Specifikationer
Producent
Balsamico, Acetaia del Cristo, Modena
Flaskestørrelse
Madvarer
Preorder
Nej
Siden 1849 har Acetaia del Cristo fremstillet Balsamico Tradizionale – et produkt skabt gennem generationers håndværk og familietraditioner. Druerne dyrkes økologisk, og hele produktionen foregår manuelt i familiens egne hænder. Den langsomme lagring finder sted i små tønder af forskellige træsorter på loftet, hvor varmen fra solen intensiverer processen. Efter mindst 12 år opnår eddiken sin unikke balance mellem syre, sødme og dybde.
Den ægte Balsamico er altid »Balsamico Tradizionale« og skal lagres minimum 12 år på...
Siden 1849 har Acetaia del Cristo fremstillet Balsamico Tradizionale – et produkt skabt gennem generationers håndværk og familietraditioner. Druerne dyrkes økologisk, og hele produktionen foregår manuelt i familiens egne hænder. Den langsomme lagring finder sted i små tønder af forskellige træsorter på loftet, hvor varmen fra solen intensiverer processen. Efter...