Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Dolcetto d'Alba, Luciano Sandrone

125,00 kr
160,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 210, - (21.88%) vejl. pris 160
Anmeldelser

100% Dolcetto fra 11 parceller i Monforte d'Alba og Novello - alle sammen højt beliggende. Gæret Naturligt og lagret på ståltank.

Lækker næse med elementer af mørke kirsebær,  krydderier og friskristet kaffe. Saftig og frugtdrevet smag med mørke bær og en let bitter finish med lakrids og kirsebærsten.

Meget madvillig i kraft af den friske struktur, går til det meste pizza/pasta køkken, risotto, retter svampe, svinekød m.m.

Specifikationer
Producent Luciano Sandrone, Barolo
Vintype Rødvin
Druesort Dolcetto
Appellation/underområde Barolo
Lagring Stål
Servering fra 14°
Servering til 17°
Alkohol 13%
Velegnet til Fjerkræ

Vinene fra Sandrone hører til blandt de bedste fra Barolo.

Den milde og jordbundne Luciano Sandrone var en stor innovator og nybryder i regionen. Nytænkende uden nogensinde helt at være i modernisternes lejr - altid med et ben plantet i traditionen. Sandrone startede med mikroproduktion i garagen og gjorde vinhuset til et solidt familiefirma, der i dag kan køre videre med uformindsket energi selv om Luciano Sandrone døde i januar 2023.

Sandrone var kældermester hos Marchesi, da han købte sine første vinmarker i 1970 og i 1977 købte han en parcel på Cannubi. Gennembruddet ...

Producenten

Luciano Sandrone, Barolo

Vinene fra Sandrone hører til blandt de bedste fra Barolo.

Den milde og jordbundne Luciano Sandrone var en stor innovator og nybryder i regionen. Nytænkende uden nogensinde helt at være i modernisternes lejr - altid med et ben plantet i traditionen. Sandrone startede med mikroproduktion i garagen og gjorde vinhuset til et solidt familiefirma, der i dag kan køre videre med uformindske...

Læs mere