

Cremant d'Alsace, Albert Boxler
Nævnes ofte som bedste mousserende vin fra Alsace. Lavet på en blanding af Pinot Blanc, Pinot Auxerrois og Pinot Noir. Lavet efter den traditionelle metode med 30 måneders flaskelagring med gæringsrester inden degorgering.
Kompleks og intens duft med aromaer af citrus, nødder, kaffe, fersken og surbrød. Smagen er overraskende frisk, ren og mineralsk men bibeholder også kompleksiteten. Fine, elegante bobler og en lang eftersmag.
Godt alternativ til Champagne - bruges som aperitif eller kan serveres til både fisk/skaldyr, kylling eller blandede oste.
Producent | Albert Boxler, Alsace |
---|---|
Vintype | Mousserende vin |
Druesort | Pinot Blanc |
Lagring | Stål |
Servering fra | 8° |
Servering til | 10° |
Gemmepotentiale fra | 2018 |
Gemmepotentiale til | 2024 |
Alkohol | 12,5% |
Velegnet til | Fisk og skaldyr, Fjerkræ |
"If you're looking for great dry Rieslings of the world, you can't go past Domaine Albert Boxler, and there are unlikely to be better Rieslings on granite soils anywhere."
- Stephan Reinhardt, The Wine Advocate
Albert Boxler er et af stjernenavnene i Alsace. Jean Boxler er ved roret og kvaliteten har aldrig været bedre fra denne fornemme adresse. Repræsenteret på talrige Michelin-stjernerestauranter. Alle førende vinbøger, vinguider etc. har A. Boxler blandt de 10 bedste producenter. Fyldige, eksotiske og meget charmerende vine, meget flot...
Albert Boxler, Alsace
"If you're looking for great dry Rieslings of the world, you can't go past Domaine Albert Boxler, and there are unlikely to be better Rieslings on granite soils anywhere."
- Stephan Reinhardt, The Wine Advocate
Albert Boxler er et af stjernenavnene i Alsace. Jean Boxler er ved roret og kvaliteten har aldrig været bedre fra denne fornemme adres...
