Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Confit de Canard 2 lår, La Ferme de Murielle

200,00 kr

2-3 Andelår kogt sagte i eget fedt med salt og lidt krydderier. Perfekt som nødration i skabet, holder årevis og kan lynhurtigt laves til lækker comfort food.

Steg eller grill lårene i ovnen og server med syrlig salat, stegte rodfrugter eller en god mos. Husk at gemme andefedtet til at stege grøntsager i.

Prøv Birthe og Arnes opskrift fra Køkkenskolen i Provence

Parmentier med andeconfit og jordskokker
Ca. 4 personer:

4 confiterede andelår
400 g. kartofler til puré
400 g. jordskokker til puré
ca. 15 cl. Mælk
60 g. smør
1 stort løg – hakket
lidt frisk timian
Fleur de Sel og peber fra mølle
ca. 60 g. revet parmesan

1. Skræl kartofler og jordskokker, skær dem i passende stykker og kog dem hver for sig til de er møre. Hæld vandet fra og purer kartoflerne og jordskokkerne. Bland puréerne. Tilsæt varm mælk og smør. Smag til med salt og peber.

2. Fjern fedtet fra lårene – evt. ved at lune dem. Gem fedtet. Riv kødet af lårene.

3. Sautér det hakkede løg i lidt andefedt med lidt timianblade. Når løget er tilberedt, uden at have taget farve, tilsættes andekødet og lægges i bunden af et ovnfast fad.

4. Læg puréen over andekødet og drys med parmesan. Fadet stilles i enforvarmet ovn ved 200° i ca 20 minutter til retten er gennemvarm og osten er gratineret.

5. Server med god salat, gerne lidt bitre varianter – fx julesalat, rucola, tilsæt evt. appelsinfilet’er og vend med lidt nøddeolie og balsamico.

Specifikationer
Producent La Ferme de Murielle, Saint Mont
Land Frankrig
Str Madvarer

Vi spurgte nogle af vores vineleverandører i det sydvestlige Frankrig om, hvem der lavede de bedste andespecialiteter og fik et klart svar: La Ferme de Murielle.

Vi har selvfølgelig testet produkterne og kan kun tilslutte os. Det er topklasse!

Det er specielt for la Ferme de Murielle, at de sælger til de lokale. Normalt vil ethvert hjem med respekt for sig selv, naturligvis lave det selv - med mindre, der er nogen, der kan gøre det bedre. Det kan de hos La Ferme de Murielle og deres stærkeste marked er direkte salg til private.

Producenten

La Ferme de Murielle, Saint Mont

Vi spurgte nogle af vores vineleverandører i det sydvestlige Frankrig om, hvem der lavede de bedste andespecialiteter og fik et klart svar: La Ferme de Murielle.

Vi har selvfølgelig testet produkterne og kan kun tilslutte os. Det er topklasse!

Det er specielt for la Ferme de Murielle, at de sælger til de lokale. Normalt vil ethvert hjem med respekt for sig selv, naturligv...

Læs mere