Blanding af Chardonnay og Pinot Blanc fra økologisk dyrkede marker. En smule fadlagring "sur lie" men det meste har lagret på stål.
Elegant duft af brioche, gul frugt og et touch af fad. Smagen er mediumfyldig med god frisk syre og lang eftersmag.
Flot vin til fisk, skaldyr og lyst fjerkræ.
Specifikationer
Producent
Weingut Krebs, Pfalz
Vintype
Hvidvin
Druesort
Chardonnay, Pinot Blanc
Gemmepotentiale
3-6 år fra høståret
Lagring
Stål
Servering fra
8°
Servering til
10°
Alkohol
12%
Velegnet til
Fisk og skaldyr, Fjerkræ
Preorder
Nej
Weingut Krebs begyndte at flaske vin under egen etiket i 1989. I dag dyrkes der vin på i alt 20 ha, der er økologisk certificeret. Det er ca halvt grønne druer og halvt blå druer med helt overvejende fokus på Riesling og Spätburgunder (Pinot Noir).
Siden 2008 har sønnen Jürgen Krebs været ved roret efter en læretid hos nogle af Pfalz's fremmeste producenter. Jürgen har formået år efter år at hæve kvaliteten i husets vine, hvilket er belønnet med flotte omtaler i vinmagasinerne Gault & Millau, Falstaff og Eichelmann og ikke mindst med en imponerende andenplads ved vinmagasinet V...
Weingut Krebs begyndte at flaske vin under egen etiket i 1989. I dag dyrkes der vin på i alt 20 ha, der er økologisk certificeret. Det er ca halvt grønne druer og halvt blå druer med helt overvejende fokus på Riesling og Spätburgunder (Pinot Noir).
Siden 2008 har sønnen Jürgen Krebs været ved roret efter en læretid hos nogle af Pfalz's fremmeste producenter. Jürgen har formået år e...