Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Chardonnay Omaka Reserve, Saint Clair

145,00 kr.
195 kr.
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 300 kr., - (25.64%) vejl. pris 195 kr.
Anmeldelser

Topchardonnay fra Saint Clairs egne marker i Omaka Valley. Vinen er lagret 10 mdr. på amerikansk eg, hvoraf  ca. 50 % af fadene er nye. Den endelige udvælgelse af, hvilke fade, der skal indgå i den færdige vin, foretages først når fadlagringen er ovre.

Omaka Reserve har en intens duft af fersken, mango, ristet brød og vanilie. Smagen er fyldig, men med et fast, forfriskende syrebid og en lang eftersmag. 
 
Passer godt til fisk, skaldyr eller fjerkræ på grill og de samme råvarer med cremede saucer. Passer også godt til fyldigt smagende komælksoste.
Specifikationer
Producent Saint Clair, Marlborough
Vintype Hvidvin
Druesort Chardonnay
Anmeldelser badgets James Suckling - 94 P.
Gemmepotentiale 10-15 år fra høståret
Lagring Små fade
Servering fra 10°
Servering til 12°
Alkohol 13,5%
Velegnet til Fisk og skaldyr, Ost
Preorder Nej

Kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge 2016. Vinmageren Matt Thompson er kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London 2009. Neal Ibbotson fra Saint Clair fremhæver især Marlboroughs meget langsomme, konstante modningsprocess, der giver druerne tid til at opbygge smagselementer frem til høst, som et kvalitetsparameter – der er ikke noget, der bliver forceret frem!
 
Temperaturen i modningsperioden vil typisk ligge på ca. 20° om dagen og ned til 2–3° om natten. Det er kølig-klima v...

Producenten

Saint Clair, Marlborough

Kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge 2016. Vinmageren Matt Thompson er kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London 2009. Neal Ibbotson fra Saint Clair fremhæver især Marlboroughs meget langsomme, konstante modningsprocess, der giver druerne tid til at opbygge smagselementer frem til høst, som e...

Læs mere