

Cava, Sense Cap, Brut Reserva
50 % Macabeu, 25 % Xarel.lo og 25 % Parellada. Lavet på den traditionelle metode med andengæring på flasken. Lagret sur lie i 16-22 måneder.
Noter af grøn æble, grape og fennikel. Grape og æble går igen i smagen, der er frisk med fine bobler - let drikkelig.
Til aperitif, til fisk, skaldyr og til pintxos.
Producent | Celler de Capcanes, Catalunya |
---|---|
Vintype | Mousserende vin |
Druesort | Macabeu, Parellada, Xarel.lo |
Appellation/underområde | Montsant |
Lagring | Stål |
Servering fra | 6° |
Servering til | 8° |
Alkohol | 11,5% |
Velegnet til | Fisk og skaldyr |
Flaskestørrelse | Alm - 0,75l (75 cl) |
Celler de Capcanes er et kooperativ, der er gået fra at satse på bulkproduktion til at koncentrere sig om kvalitet og nytænkning.
Capcanes er navnet på byen, der ligger syd for Priorat-bjergene i vinområdet Monsant, der altid har været kendt for at kunne levere Priorat-stil til mere menneskelige priser. Kvaliteten kommer fra marker i højden med forskellige eksponeringer, forskellige jordbundstyper og meget gamle vinstokke - Capcanes har især meget Grenache og Carignan fra op til 110 år gamle stokke.
Celler de Capcanes, Catalunya
Celler de Capcanes er et kooperativ, der er gået fra at satse på bulkproduktion til at koncentrere sig om kvalitet og nytænkning.
Capcanes er navnet på byen, der ligger syd for Priorat-bjergene i vinområdet Monsant, der altid har været kendt for at kunne levere Priorat-stil til mere menneskelige priser. Kvaliteten kommer fra marker i højden med forskellige eksponeringer, forskellig...
