Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Cava, Sense Cap, Brut Reserva

125,00 kr

50 % Macabeu, 25 % Xarel.lo og 25 % Parellada. Lavet på den traditionelle metode med andengæring på flasken. Lagret sur lie i 16-22 måneder.

Noter af grøn æble, grape og fennikel. Grape og æble går igen i smagen, der er frisk med fine bobler - let drikkelig.

Til aperitif, til fisk, skaldyr og til pintxos.

Specifikationer
Producent Celler de Capcanes, Catalunya
Vintype Mousserende vin
Druesort Macabeu, Parellada, Xarel.lo
Appellation/underområde Montsant
Lagring Stål
Servering fra
Servering til
Alkohol 11,5%
Velegnet til Fisk og skaldyr
Flaskestørrelse Alm - 0,75l (75 cl)

Celler de Capcanes er et kooperativ, der er gået fra at satse på bulkproduktion til at koncentrere sig om kvalitet og nytænkning.

Capcanes er navnet på byen, der ligger syd for Priorat-bjergene i vinområdet Monsant, der altid har været kendt for at kunne levere Priorat-stil til mere menneskelige priser. Kvaliteten kommer fra marker i højden med forskellige eksponeringer, forskellige jordbundstyper og meget gamle vinstokke - Capcanes har især meget Grenache og Carignan fra op til 110 år gamle stokke.

Producenten

Celler de Capcanes, Catalunya

Celler de Capcanes er et kooperativ, der er gået fra at satse på bulkproduktion til at koncentrere sig om kvalitet og nytænkning.

Capcanes er navnet på byen, der ligger syd for Priorat-bjergene i vinområdet Monsant, der altid har været kendt for at kunne levere Priorat-stil til mere menneskelige priser. Kvaliteten kommer fra marker i højden med forskellige eksponeringer, forskellig...

Læs mere