Lavet på 60 % Pinot Noir og 40 % Chardonnay fra 1. cru i Champagne. Modnet sur lie i 3-4 år og degorgeret uden dosage - dvs uden tilsætning af sukker.
Duft af hvide blomster, ristet brød, citron og grape. Knastør og frisk med god intensitet og kompleksitet.
Dejlig aperitif-Champagne - til caviar eller andre snacks. Rigtig fin også til fiskeretter eller kylling.
Specifikationer
Producent
Benard-Pitois, Champagne
Vintype
Mousserende vin
Druesort
Chardonnay, Pinot Noir
Lagring
Stål
Servering fra
8°
Servering til
10°
Alkohol
12%
Velegnet til
Fisk og skaldyr, Fjerkræ, Ost
Flaskestørrelse
Alm - 0,75l (75 cl)
Preorder
Nej
Benard Pitois er en lille Champagneproducent (Grower Champagne) i Maureil-sur-Ay, hvis marker alle er beliggende i Grand Cru (Mesnil-sur-Oger) og 1. cru landsbyer. Produktion under egen etiket er startet i 1991. Der dyrkes alle de tre Champagne-druer og Chardonnay gærer på egetræsfade. Huset er under omlægning til økologi, og nogle af de parceller, der allerede er certificeret, er lagt ind under sub-brandet Laurent Benard. Man høster med meget lavt udbytte og forsøger at holde tilsætningen af svovl så lav som muligt. Alle vine gennemgår fuld malolaktisk gæring, men til gengæl...
Benard Pitois er en lille Champagneproducent (Grower Champagne) i Maureil-sur-Ay, hvis marker alle er beliggende i Grand Cru (Mesnil-sur-Oger) og 1. cru landsbyer. Produktion under egen etiket er startet i 1991. Der dyrkes alle de tre Champagne-druer og Chardonnay gærer på egetræsfade. Huset er under omlægning til økologi, og nogle af de parceller, der allerede er certificeret, er lagt...