Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Bourgogne Blanc Champlains, Domaine Simon Bize

Anmeldelser

Lavet på en blanding af 95% Chardonnay og 5% Pinot Gris fra en mark på 4 ha plantet i 1986. Marken er østvendt med et meget stenet terroir. Fra marken er der en fantastisk udsigt over dalen og det er et plot der betyder meget for Bize-familien.

Der er en meget fin – nærmest perfekt – balance mellem fylde og friskhed. Indsmigrende duft af citrus, gule stenfrugter, blomster og et let reduktivt strejf af tændstik. Meget fyldig for en Bourgogne Blanc.

Utrolig flot vin fra en fremragende årgang.

Hvid Bourgogne er fantastisk til mad og går særligt godt sammen med stegt fisk, hummer eller kylling og sammen med faste komælksoste.

Specifikationer
Producent Domaine Simon Bize, Bourgogne
Vintype Hvidvin
Druesort Chardonnay
Lagring Små fade
Servering fra 10°
Servering til 12°
Alkohol 12,5%
Velegnet til Fisk og skaldyr, Fjerkræ, Ost
Preorder Nej

Domaine Simon Bize er den bedste producent i Savigny-les-Beaune. Da appellationen ikke regnes blandt de mest fremragende i Bourgogne, har vinene fra Simon Bize længe været regnet for insiderens tip til at få topvine til rimelige priser.

"Les vins de Savigny sont nourrissants, théologiques et morbifuges" (betyder noget i retning af "Vinene fra Savigny er nærende, teologiske og lindrende/kurerende").

"Is there a more under-appreciated great Burgundy domaine these days than Domaine Simon Bize et Fils? Both the red and the white wines here are absolutely stel...

Producenten

Domaine Simon Bize, Bourgogne

Domaine Simon Bize er den bedste producent i Savigny-les-Beaune. Da appellationen ikke regnes blandt de mest fremragende i Bourgogne, har vinene fra Simon Bize længe været regnet for insiderens tip til at få topvine til rimelige priser.

"Les vins de Savigny sont nourrissants, théologiques et morbifuges" (betyder noget i retning af "Vinene fra Savigny er nærende, teologiske og l...

Læs mere