Lavet på ren Sauvignon Blanc fra det nordlige Entre-deux-Mers lige øst for Bordeaux by. 60% af vinen er gæret ved lav temperatur på ståltank mens 40% er gæret på barriques med batonnage efter gæringen. 60% af den færdige vin er efterfølgende modnet på stål mens 25% er modnet på nye fade og de sidste 15% er modnet på 2 år gamle fade i 5 måneder.
Indsmigrende duft med noter af acacie og rød grapefrugt med et subtilt strejf af fad. Smagen er frisk med medium fylde og god intensitet - ren, enkel og meget, meget behagelig.
Velegnet til de fleste retter med fisk og skaldyr - prøv den fx til fish'n chips med sauce tartare.
Specifikationer
Producent
Chateau Leroy-Beauval, Bordeaux
Vintype
Hvidvin
Druesort
Sauvignon Blanc
Lagring
Stål
Servering fra
10°
Servering til
12°
Alkohol
13,5%
Velegnet til
Fisk og skaldyr, Fjerkræ, Ost
Preorder
Nej
Chateau Leroy-Beauval ligger i Cameyrac, en lille by beliggende lige øst for Bordeaux by på vej mod Libourne. Ejendommen er bygget i 1780 og blev i 1970'erne købt af ægteparret Stéphanie og Alexandre Leroy, der har renoveret slottet gennemgribende og har sigtet efter den højest mulige kvalitet i vinproduktionen.
Der er 38 ha vinmark der dyrkes efter økologiske principper med henblik på at blive certificeret efter Terra Vitis-principperne, der går på bæredygtighed både i forhold til miljø, mennesker og kvalitet. Arbejdet mod økologisk certificering startet i 2020.
Chateau Leroy-Beauval ligger i Cameyrac, en lille by beliggende lige øst for Bordeaux by på vej mod Libourne. Ejendommen er bygget i 1780 og blev i 1970'erne købt af ægteparret Stéphanie og Alexandre Leroy, der har renoveret slottet gennemgribende og har sigtet efter den højest mulige kvalitet i vinproduktionen.
Der er 38 ha vinmark der dyrkes efter økologiske principper med henblik ...