Boqueron er rå ansjosfileter, der er marinerede i eddike. Let krydrede med hvidløg, persille og en smule salt. Friske, skarpe og elegant smagt.
Til salater, tærter og tapas. Smager godt i kombination med de saltede ansjoser. Tag en Bouqeron og en ansjos og vikl om en stor grøn oliven, stik en tandstik igennem og server med et gls Mazanilla Sherry.
Specifikationer
Producent
Lolin ansjoser og fiskekonserves
Land
Spanien
Flaskestørrelse
Madvarer
Preorder
Nej
På anbefaling af den legendariske restaurant El Bulli, har vi fundet den ultimative ansjos i Cantabria hos familiefirmaet Lolin i Castro Urdiales.
Den familieejede fabrik ligger i Castro Urdiales ved den Cantabriske kyst i Nordspanien. Ikke langt fra Bilbao og Pintxos hovedstaden San Sebastian.
Små fiskerbåde går ud fra den pittoreske havn med voldsomme tidevandsbølger. Linefanget hvid tun kaldet Bonito del Norte, Sardiner og ansjoser fiskes fra disse små jollelignende fiskerbåde. På særlige fangst tidspunkter sejles der ud, men kun når fiskene har den helt rette størrels...