Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere

Vininvestering - Investering og opbevaring af vin

Jeg var 16 år, da jeg blev skubbet i gryden. Det var 1977 Chateau Cantemerle. Lille vin, lille årgang. Men jeg var solgt. Siden har der været mange store spring i den rigtige retning. Jeg har set moden skifte mange gange. Efterspurgte vine blive til ”umoderne”. De store Australiere, 1998 Chateauneuf-du-Pape, Voerzio m.fl.

Min helt enkle eksistensberettigelse i vinbranchen er at kunne vejlede: se ind i fremtiden. I 1994 stod jeg på et slot på Fyn og oplevede Jørgen Kryff - ulasteligt klædt i hvid habit og med hvid hat - skænke Amoureuses fra Georges Comte de Vogüe. Dengang var den det nye hotte, og stadig meget rimelig i pris. De kunder, der lyttede til min anbefaling dengang, er glade i dag.

At investere i vin handler om at få de rigtige vine på hånden. Det ved vi. Ikke de vine der allerede er steget pris, men dem som er på vej op. Markedet bevæger sig mod Bourgogne og Piemonte. Med sikkerhed. Små mængder, unikke vine og høje point. Det er opskriften.

Bichel anbefaler især, at du investerer i Bourgogne. Vi vil gerne skrive under på, at du altid kan få de penge tilbage, du investerer. Det er altså ”worst case scenario”. Chancen for et bedre afkast end du kan opnå ved andre investeringer er stor.

Vi vil udstede en garanti for tilbagekøb til den pris, du køber til, men vi skal opbevare vinene og blåstemple dem. Så er vinen og etiketterne i orden. Alt er selvfølgelig behørigt nedskrevet.

Kontakt Lars Bo eller Anders, hvis det har din interesse.

larsbo@bichel.dk - Tlf. 23 66 32 22
anders@bichel.dk - Tlf. 20 99 76 28