Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Au Pif, Les Vins du Mouton Noir

105,00 kr
135,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 180, - (22.22%) vejl. pris 135
Anmeldelser

Lavet på ren Merlot. Høstet i hånden og vinificeret helt naturligt - modnet på brugte egetræsfade og flasket med en knivspids svovl.

Tæt, blå frugt i duften med noter af grafit og peber. Saftig med fast bid - god frugtintensitet og medium tannin.

Dejlig vin til lettere kødretter.

Specifikationer
Producent Les Vins du Mouton Noir, Ardèche
Vintype Rødvin
Druesort Merlot
Lagring Store fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 13,5%
Velegnet til Fjerkræ, Flyvende vildt, Gris, Lam, Oksekød

Arthur Vouriot købte sin første vinmark som 16-årig - en højt beliggende mark der kun kunne nås til fods. De gamle i området grinede af ham - det gør de ikke mere.

I dag er Arthur 29 og har slået sit navn fast som en af de bedste producenter i området. Arthur er vinbonde og ikke forretningsmand. Man kan ikke købe vin direkte hos ham og hans vine sælges kun til få lokale vinbutikker og restauranter - og så hos Bichel. Faktisk måtte vi sætte ham i kontakt med en af vores andre franske producenter for at han kunne få lavet papirarbejdet til at kunne eksportere.

Der dyrkes Ga...

Producenten

Les Vins du Mouton Noir, Ardèche

Arthur Vouriot købte sin første vinmark som 16-årig - en højt beliggende mark der kun kunne nås til fods. De gamle i området grinede af ham - det gør de ikke mere.

I dag er Arthur 29 og har slået sit navn fast som en af de bedste producenter i området. Arthur er vinbonde og ikke forretningsmand. Man kan ikke købe vin direkte hos ham og hans vine sælges kun til få lokale vinbutikker o...

Læs mere