Lolins ansjosfileter er legendariske. De blev serveret på El Bulli da det var en af verdens bedste restauranter.
Ekstra fin sortering hvor fileterne er lidt større og ligger i fed grøn ekstra jomfruolivenolie. En helt exceptionel smagsoplevelse - tager tapas og pintxos til et nyt niveau.
Serveres rustikt i dåsen hvor man fuldt kan udnytte den lækre olie ved at dyppe godt surdejsbrød i, eller sammen med fx filet af grillet peberfrugt, et halvt kogt æg, syltet chili eller lignende.
Nettovægt: 110 g - Drænet vægt: 58 g
Specifikationer
Producent
Lolin ansjoser og fiskekonserves
Land
Spanien
Flaskestørrelse
Madvarer
Preorder
Nej
På anbefaling af den legendariske restaurant El Bulli, har vi fundet den ultimative ansjos i Cantabria hos familiefirmaet Lolin i Castro Urdiales.
Den familieejede fabrik ligger i Castro Urdiales ved den Cantabriske kyst i Nordspanien. Ikke langt fra Bilbao og Pintxos hovedstaden San Sebastian.
Små fiskerbåde går ud fra den pittoreske havn med voldsomme tidevandsbølger. Linefanget hvid tun kaldet Bonito del Norte, Sardiner og ansjoser fiskes fra disse små jollelignende fiskerbåde. På særlige fangst tidspunkter sejles der ud, men kun når fiskene har den helt rette størrels...