Lavet på ren Chardonnay fra Oak Savanna Vineyard i Santa Barbara. Høstet i hånden, nænsomt pres af hele klaser og gæret naturligt efter to dages bundfældning på en blanding af amfora og neutrale fade. Modnet 8 måneder på amfora og derefter 11 måneder på neutrale fade. Flasket med meget let svovling og uden filtrering.
Lækker duft af fersken, gul blomme og pære med et strejf af citrusskal. Fyldig frugtighed med samme frugt som i duften suppleret af et element af hasselnød og et pikant bittert efterbid.
Skøn Chardonnay i Macon-stil der går godt til både fisk, skaldyr, kylling og oste.
Specifikationer
Producent
Lo-Fi Wines, Californien
Vintype
Hvidvin
Druesort
Chardonnay
Gemmepotentiale
0-3 år fra høståret
Lagring
Amfora/tinaja
Servering fra
8°
Servering til
10°
Alkohol
12,5%
Velegnet til
Fisk og skaldyr, Fjerkræ
Flaskestørrelse
Alm - 0,75l (75 cl)
Preorder
Nej
Lo-Fi wines er to gamle venner, Mike Roth og Craig Winchester, der laver vin sammen. De har en dyb videnskabelig forståelse af vinproduktion men bruger deres viden til at lave umanipulerede vine. Mike Roth har været vinmager og konsulent for store huse i bl.a. Napa Valley og har en enorm erfaring som nu udmønter sig i at lave vine ud fra en filosofi om intet tilsat og intet taget ud - dvs brug af neutrale fade, naturlig gær, ingen syrejustering og ingen eller ganske lidt svovl. De arbejder gerne med helklasefermentering og maceration carbonique og målet er at lave vine der er umiddelbart...
Lo-Fi wines er to gamle venner, Mike Roth og Craig Winchester, der laver vin sammen. De har en dyb videnskabelig forståelse af vinproduktion men bruger deres viden til at lave umanipulerede vine. Mike Roth har været vinmager og konsulent for store huse i bl.a. Napa Valley og har en enorm erfaring som nu udmønter sig i at lave vine ud fra en filosofi om intet tilsat og intet taget ud - dvs br...