Lavet på ren Cabernet Franc fra Coquelicot-vinmarken i Solvang. Høstet i hånden og gæret med hele klaser semi-maceration carbonique. Naturlig gæring og malo. Efterfølgende modnet 10 måneder på fade der har været brugt mindst 4 gange før. Flasket uden filtrering og med lav svovling.
Duft af solbær og solbærblad med en smule engelsk lakrids og et let animalsk præg. God frugtighed med stor friskhed, lav tannin og en lang eftersmag.
Klarer de fleste kødretter af både okse, lam eller gris - prøv den til en håndholdt og hjemmelavet burger!
Lo-Fi wines er to gamle venner, Mike Roth og Craig Winchester, der laver vin sammen. De har en dyb videnskabelig forståelse af vinproduktion men bruger deres viden til at lave umanipulerede vine. Mike Roth har været vinmager og konsulent for store huse i bl.a. Napa Valley og har en enorm erfaring som nu udmønter sig i at lave vine ud fra en filosofi om intet tilsat og intet taget ud - dvs brug af neutrale fade, naturlig gær, ingen syrejustering og ingen eller ganske lidt svovl. De arbejder gerne med helklasefermentering og maceration carbonique og målet er at lave vine der er umiddelbart...
Lo-Fi wines er to gamle venner, Mike Roth og Craig Winchester, der laver vin sammen. De har en dyb videnskabelig forståelse af vinproduktion men bruger deres viden til at lave umanipulerede vine. Mike Roth har været vinmager og konsulent for store huse i bl.a. Napa Valley og har en enorm erfaring som nu udmønter sig i at lave vine ud fra en filosofi om intet tilsat og intet taget ud - dvs br...