Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Cabernet Franc Coquelicot 2022, Lo-Fi Wines

250,00 kr.
295 kr.
Stykpris ved 2 stk.
Du sparer 90 kr., - (15.25%) vejl. pris 295 kr.

Lavet på ren Cabernet Franc fra Coquelicot-vinmarken i Solvang. Høstet i hånden og gæret med hele klaser semi-maceration carbonique. Naturlig gæring og malo. Efterfølgende modnet 10 måneder på fade der har været brugt mindst 4 gange før. Flasket uden filtrering og med lav svovling.

Duft af solbær og solbærblad med en smule engelsk lakrids og et let animalsk præg. God frugtighed med stor friskhed, lav tannin og en lang eftersmag.

Klarer de fleste kødretter af både okse, lam eller gris - prøv den til en håndholdt og hjemmelavet burger!

Specifikationer
Producent Lo-Fi Wines, Californien
Vintype Rødvin
Druesort Cabernet Franc
Gemmepotentiale 3-6 år fra høståret
Lagring Små fade
Servering fra 14°
Servering til 15°
Alkohol 12%
Velegnet til Fjerkræ, Flyvende vildt, Gris, Lam, Løbende vildt, Oksekød
Flaskestørrelse Alm - 0,75l (75 cl)
Preorder Nej

Lo-Fi wines er to gamle venner, Mike Roth og Craig Winchester, der laver vin sammen. De har en dyb videnskabelig forståelse af vinproduktion men bruger deres viden til at lave umanipulerede vine. Mike Roth har været vinmager og konsulent for store huse i bl.a. Napa Valley og har en enorm erfaring som nu udmønter sig i at lave vine ud fra en filosofi om intet tilsat og intet taget ud - dvs brug af neutrale fade, naturlig gær, ingen syrejustering og ingen eller ganske lidt svovl. De arbejder gerne med helklasefermentering og maceration carbonique og målet er at lave vine der er umiddelbart...

Producenten

Lo-Fi Wines, Californien

Lo-Fi wines er to gamle venner, Mike Roth og Craig Winchester, der laver vin sammen. De har en dyb videnskabelig forståelse af vinproduktion men bruger deres viden til at lave umanipulerede vine. Mike Roth har været vinmager og konsulent for store huse i bl.a. Napa Valley og har en enorm erfaring som nu udmønter sig i at lave vine ud fra en filosofi om intet tilsat og intet taget ud - dvs br...

Læs mere