Lavet på senthøstede Riesling druer delvist angrebet af botrytis - ædel råddenskab. Høstet i hånden og gæret med udvalgte gærtyper. Gæret til perfekt balance mellem sødme og syre.
Aroma af lime, honning og bivoks. Flot balance mellem sødme og syre og lang eftersmag.
Perfekt til desserter med frugt og bær - flot til creme brulée.
Specifikationer
Producent
Saint Clair, Marlborough
Vintype
Dessertvin
Druesort
Riesling
Gemmepotentiale
10-15 år fra høståret
Lagring
Stål
Servering fra
8°
Servering til
10°
Alkohol
12,5%
Velegnet til
Dessert
Preorder
Nej
Kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge 2016. Vinmageren Matt Thompson er kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London 2009. Neal Ibbotson fra Saint Clair fremhæver især Marlboroughs meget langsomme, konstante modningsprocess, der giver druerne tid til at opbygge smagselementer frem til høst, som et kvalitetsparameter – der er ikke noget, der bliver forceret frem!
Temperaturen i modningsperioden vil typisk ligge på ca. 20° om dagen og ned til 2–3° om natten. Det er kølig-klima v...
Kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge 2016. Vinmageren Matt Thompson er kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London 2009. Neal Ibbotson fra Saint Clair fremhæver især Marlboroughs meget langsomme, konstante modningsprocess, der giver druerne tid til at opbygge smagselementer frem til høst, som e...